Jedna od pjevačica starije generacije koja je i danas jako popularna je Snežana Đurišić koja je uvijek važila za pravu damu na estradnoj sceni. Ona je kako je starila postajala na neki način još i ljepša i profinjenija a i dalje je aktivna i snima i nove pjesme a neki njeni stari hitovi su i danas aktuelni na svim većim proslavama.

Jedno vrijeme je bila i u žiriju Zvezda Granda, a sam Saša Popović o njoj ima jako visoko mišljenje i uvažava je kao kolegicu. Ipak posljednjih godina je Snežana imala velikih problema sa kilažom, udebljala se preko svake mjere a posebno je koštao odlazak kod kćerke u Ameriku gdje nije mogla da odoli a da ne proba sve delicije koje je vidjela.

Zbog viška kilograma ona je imala i zdravstvenih problema a jela je prekomjerno i zbog stresa jer je poznato u javnosti da je imala i problema u privatnom životu sa svojim partnerom Vanjom. Mediji su pisali o tome kako je on šikanira i ponižava u društvu i kako je jednom prilikom kada su bili u posjeti kod prijatelja cijelu noć podbadao a vezano za njenog sina, pa je ona ustala i pozvala taksi i napustila društvo.

Ovo nije bio prvi put da su se posvađali u javnosti a sve to sasvim sigurno psihički utiče na nju. Ipak, Snežana je odlučila da se uhvati u koštac sa svojim problemima kada su kilogrami u pitanju, pa je posljednja dva mjeseca uspjela da smrša više od 21 kilograma i to tako što je jela samo lubenicu i pila njen sok. Uz to počela se baviti i fizičkom aktivnošću i ima i ličnog trenera sa kojim radi dva do tri puta sedmično.

Ads