Zdravko Čolić je legendarni pevač koji je rođen 30. maja 1951 godine u Sarajevu, Bosni i Hercegovini. Više od 5 decenija peva i nalazi se u svetu muzike, a njegovi koncerti su rasprodati u vremenskom roku. Uvek se traži karta više jer Zadravko Čolić važi za jedan od najboljih vokala na našoj muzičkoj sceni. Čola je od 1989 godine neko ko živi u Beogradu sa svojom ženom i dve prekasne ćerke, Unom i Larom.

Ove godine su pevačice i pevači nastavili sa svojim nastupima, turnejama i koncertima a upravo je i Zadravko Čolić jedan od njih. Po prostorima bivše Jugoslavije je imao brojne koncerte i uvek bio napunio do zadnjeg mesta. Njegove pesme svi su pevali u jednom glasu, te je svaka noć bila i više nego fantastična.

Pored prostora bivše Jugoslavije, Čola je tražen i u inostranstu, a ima zakazane koncerte u Holandiji, Nemačkoj, Švicarskoj i Austriji, a ljudi ga s nestrpljenjem čekaju. Na profilu na instagram Čola je postavio video zapis preko kojeg se obraća svojoj publici i brojnim prijateljima. Pozvao ih je na svoj koncert koji će održati u Beču 8. oktobra te se nada da će videti publiku u punom sjaju.

U video snimku je tačno rekao datum kada se održava koncert i gde, te da se nada da će publika doći da se druže i pevaju nakon nekoliko godina. Tako za kraj je pozdravih i rekao da ih mnogo voli. Ovaj snimak je snimljen u nekom parku i jedan je od retkih videa koje Čola snima i postavlja na svoj profil na instagramu. Ako Vas zanima, video možete pogledati ovde.

Ads