Sasvim sigurno nećemo pogriješiti ako kažemo da su Željko i Jovana Joksimović jedan od najpopularnijih bračnih parova u Srbiji. I jedno i drugo su potpuno ostvareni u profesijama kojim se bave, ona je jedna od najpopularnijih voditeljica u Srbiji a o popularnosti i muzičkoj karijeri Željka Joksimovića nema potrebe ni govoriti, jer se radi o jednoj od najvećih estradnih zvijezda na cijelom Balkanu.

Oni imaju i neke zajedničke projekte  u kojima su dosta uspješni ali se pojavljuje i gomila problema što posebno teško pada Željku koji se često zapita zašto mu je uopšte trebalo da pokreće neke projekte. On je prije nekoliko mjeseci osnovao svoju televiziju i mislio je da će mu to biti jako zabavno, ali se ispostavlja da njegova procjena i nije bila tako dobra.

On je da bi osnovao firmu i opremio je najsavremenijim uređajima podigao dva velika kredita što je poseban problem svim ljudima u vriijeme pandemije korona virusa, a njegovog posla od kojeg su ostvarivali najveći prihod za sada nema jer su zabranjena sva okupljanja pa samim time i koncerti i nastupi.

Televizija koju je pokrenuo sa Manjom Grčić je počea sa radom i početne reakcije su dobre ali će trebati vremena da steknu veći broj vjernih gledalaca. Novinari su pitali ovog popularnog pjevača kako izlazi na kraj sa ratama za kredit a on ih je zamolio da mu ne spominju kredite i da ne želi da kuka ali da su mu oni ozbiljna briga. Na svu sreću nje gova supruga je uz njega i potpuno ga podržava tako da malo lakše podnosi napetost.

 

 

Ads