Darko Lazić je oduvek bio problematičan lik, a njegova luda glava ga je pre tri godine zamalo u grob oterala. Naime, verujemo da se svi sećate njegove velike saobraćajne nesreće, kada je zamalo poginuo, a puna dva meseca je proveo u komi. Koliko je samo teško stradao pokazuje i podatak da je punih godinu dana proveo u oporavku od cele situacije. 

Nije stao tu, nastavio je i dalje samo po svome, i dalje je pravio prekrašaje sa svojim automovilima za preberzu vožnju u alkoholisanom  i drogiranom stanju. Još ako na to dodamo da je vvozio i super brze motore bez kacige onda vam je jasno da on nikada neće doći pameti. I celi brak mu se raspao, ostavio je Marinu i dete u Srbiju te se odeslio u Nemačku gde i dan danas živi i radi. 

Sada je opet u jako velikom problemu, jer je jutros oko 4 sata kod Sava centra zaustavljen, jer je vozio 117 na sat gde je ograničenje samo 80 na sat. Ako tome dodamo da je bio nadrogiran i da nije imao saobraćajnu dozvolu koja mu je oduzeta 2013 godine, nije ni čudo što je odmah završio u policijskoj stanici. “Lazić je zaustavljen blizu jedne benzinske pumpe, a kada je shvatio da je u problemu, pokušao je da se izvuče. Navodno je pominjao da ima emotivne probleme, te da se posvađao sa suprugom koja želi da ga ostavi.

Rekao je i da je spreman da plati kaznu, samo da ga puste. Folker je sve vreme ponavljao da ništa nije pio, a kada je alko-test pokazao da ima 0,91 promil, slegao je ramenima i dodao da je možda popio “nekoliko pića u jednom restoranu”, otkriva izvor Kurira

Ads