U nastavku današnjeg članka, malo ćemo se baviti stvarima koja su obeležila prošlost, i o kojima se i dan danas priča. bez obzira na kompletnu današnju situaciju, i moć nekih ljudi, svdba Željka Ražnatovića Arkana i Svvetlane Veličković te 1989 godine, je i dan danas jedna od glamuroznijih i najvećih, bez obzira što se odigrala stvarno toliko davno.

ceca je u to doba dfinitivno bila jedna od najvećih narodnih zvezdi u Jugoslaviji, i definitivno nije bilo šanse da prođe ispod radara tada najopasnijeg čoveka u Jugoslaviji. Koliko se samo zaljubio, on je došao kućči jednog dana i samo rekao da ostavlja svoju suprugu i troje male dece. Onaa se odmah pokupila i otišla za Ameriku, gde i dan danas živi.

Njeno ime je Natalija, a ljudi kada su videli kako izgleda, definitivno su rekli da je bila bolja od cece, ali nije imala to nešto zbog čega je Arkan totalno poludeo i zbig čega je uradio to što je uradio. Inače on je sa njom dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu. “Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru, i ona je definitivno moj najveći ponos. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš, bio sam uvek vezan za svoju porodicu, jer sam jednostavno partrijahalno odhranjen. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao, uvek sam bio veran svojim ženama, i vezan sam bio za biznis a ne za te stvari. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu.

Rekao sam to ženi, bio sam jednostavno iskren. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao”, otkrio je 1996. godine Arkan za srpske medije.

Ads