Još jednu nevjerovatnu ali istinitu priču vam donosimo u nastavku, i dokaz koliko je unaprijeđena tehnologija, kao i posjedovanje iste od velike važnosti. Naime, od kako je tehnologija uznapredovala, skoro svaki objekt pa i kuća imaju nadzirne kamere, tako da je sada sve mnogo lakše i jednostavnije, ali i bezbjednije, jer recimo lopovi se neće baš sa tolikom lakoćom odlučiti da provale u neku kuću ili objekat jer šanse da budu uhvaćeni su dosta velike.

Međutim naša priča nije vezana za lopove, ali jeste za jednu ženu koja je otkrila kako je muž vara, i to vjerovali ili ne zahvaljujući snimku kamere ispred ulaznih vrata njihove porodične kuće. Snimak je objavljen na društvenim mrežama, a prevarena supruga objavila je da je njen muž prije nastanka snimka odbio da ide sa njom na porodično putovanje, a kako se ispostavilo, imao je i poseban razlog za to, ljubavnicu! Tako je ona nakon nekoliko dana odlučila da pogleda snimke kamere, a onda je imala šta i da vidi.

Na pomenutom video snimku se vidi kako njen muž izlazi ispred kuće i provjerava da li ima neko ispred, a onda je nakon nekoliko sekundi poslije njega, iz kuće izašla i jedna nepoznata žena. Vjerujemo da ona nije ni znala za kameru ispred kuće, ali vjerujemo da se muž itekako pokajao jer je zaboravio na tu jako bitnu stvar, koja ih je na kraju i razotkrila. Na kraju njih dvoje su se čak i poljubili. Evo i sami pogledajte video snimak.

@kaylie271

#cheater #garbage #fyp

♬ Oh No – Kreepa

Ads