Od kada je počela pandemija korona  virusa, mnoge djelatnosti su  upale u krizu a jedna od njih je i estrada jer zbog zabrane okupljanja ne mogu imati nastupe i koncerte koji su im i najveći izvori prihoda.

Već su se neki pjevači i pjevačice u regionu požalili na stanje u kojima se nalazi njihova karijera kao što je Nina Badrić koja je rekla kako sada estradni umjetnici nemaju posla i kako bi država trebala da im pomogne što je izazvalo veliki bijes običnih građana koji jedva sastavljaju kraj sa krajem i Nina je dobila gomilu negativnih komentara. Mnogi od estradnjaka koji su ostavljali ogromne svote novca koje su zarađivali, danas i nemaju tako velike probleme i većina njih se trenutno nalazi na godišnjim odmorima na egzotičnim destinacijama.

Ovaj period pauze koju su uzeli skoro svi poznati, iskoristile su manje poznate pjevačice i pjevači i napravili su pjesme koje su postale pravi hit na youtube kanalu, kao što je pjesma Žena od sultana koju pjeva Tijana Milentijević i koja je preko noći postala poznata. Ona je svojevremeno nastupala i u Zvezdama Granda a nakon što je nastao spot koji je veoma provokativan, za nju zna cijela regija.

Tijana je gostovala u emisiji Amidži šou koji je pratio  veliki broj gledalaca i voditelj Ognjen je zamolio da u studiju izvede Ženu od sultana. Tijana je to prihvatila rado i dok je pjevala pjesmu igrala je u taktu muzike i nije ni primjetila da joj je kroz poveći dekolte u jednom trenutku ispala dojka. Niko nije mogao da ne primjeti ovaj momenat i svi su gledali u njene bujne grudi za koje je Tijana otvoreno priznala da nisu prirodne i da je ugradila silikone.

 

Ads