Da u Zvezdama Granda zna biti prilično žestoko to već znaju svi, a pogotovo kada najglasniji u žiriju krenu davati svoje komentare. Iako se komentari uglavnom odnose na kandidate, nerijetko se zna desiti da se strasti toliko upale da članovi žirija krenu međusobno da se prepiru i diskutuju a to onda sve ode već predaleko i potpuno se skine fokus sa kandidata koji su tu došli kako bi ostvarili svoje snove. Naime, žiri se oduvijek volio prepucavati oko nekih stvari, ali su u zadnje vrijeme takve stvari postale sve češće i sve žešće.

Naime, vrlo često se zna desiti da Bosanac i Đorđe David podbadaju jedan drugoga, a Mili otkako je došao na meti je žirija i svaka njegova izjava se gleda pod posebnom lupom ne bi li mu našli neku manu. Međutim, nisu oni jedini, naravno. Jelena Karleuša je jedna od onih koja svako malo oplete po nekom kandidatu, ali i po članovima žirija, a najviše voli da se pokači sa Viki Miljković i uvijek joj kontrira u izjavama. Naime, Jelena Viki često zna podbosti, i to tako da je smatra ponekad nekompetentnom i da nije dobar mentor, ali u zadnjoj emisiji je baš između njih planulo.

Naime, Viki je ovoga puta komentarisala Jelenin izgled i kako se pojavila na sceni Zvezda Granda te je mislila kako je poprilično neprikladno odjevena i kako joj je “sve u izlogu”. Jelena je na to odgovorila da bi se i Viki tako obukla da izgleda kao Jelena, na šta joj je Viki poželila da u njenim godinama izgleda tako dobro kao Viki. Jelena joj je tu odbrusila žestoko, kazavši “Viki, kletva je poželeti nekome da izgleda kao ti.”

Ads