U nastavku ovog današnjeg članka, govorrimo o astrologiji i horoskopu koji je za neke osobe itekako bitan segment u žiivotu. Jednostavno, ne može za neke ljude početi dan, a da odmah ne uzme telefon u ruke, i vidi šta se to piše za njegov horoskopski znak. Oni mlađi koji veruju u zveude, odmah gledaju segment ljubavi, dok oni malo stariji ipak gledaju posao i zdravlje.

Čak i oni koji su veliki protivnici horoskopa, vole sa vremena na vreme da provere situaciju kod riba, škorpija ili strelaca. Realno, svi horoskopi na dnevnom nivou koje možemo pronaći na internetu ili novinama, se konstantno ponavljaju i vrte u kruug. Međutim, astrolozi i numerolozi u tome ne greše, i kada vam oni nešto kažu na osnovu vašeg datuma rođenja, to je uglavnom tako.

Naime, prema njihovim mišljenjima, ulazak venere u ribe i Merkura u bika, mnogim znakovima u zodijaku će već sledeće nedelje da donese jako puuno sreće, pogotovo u sferi finansija. Prvi od njih su ovnovi, kome ulazaak Merkura u bika donosi jako veliki plus u polju finansija. Neće biti neki ogroman novac, ali sasvim dovoljno da reši postojeće probleme. Bikovi su drugi na listi. Oni već jako dugo vremena nisu finansijski stabilni, a li se sada baš sve menja. Pomoću vašeg truda na poslu, napokon će se sve promeniti i na polju finansija.

I na kraju ribe, kojima je savet da moraju iskoristiti period do 10 maja. Ovo je događaj u planetama, koji se dešava samo jednom u 12 godina, i ne trebate da propustite ovu veliku šansu.

Ads