Cijela Srbija, ali i cijela regija sa zanimanjem prati sve što se dešava sa rijeliti zvijezdom Miljanom Kulić, a u vezi njene životne drame koju je doživjela , nakon velikih komplikacija koje je imala poslije operacije smanjenja želuca u Turskoj. Ona je bila hitno primljena u bolnicu u Nišu, gdje operisana i gdje joj je zbog krvarenja i oštećenja izvađena slezena. Nakon velike drame i borbe za život koja je trajala nekoliko dana, Miljana je iz intenzivne njege prebačena u sobu polu- intenzivne njege, te po nekim izvorima njeno zdravstveno stanje je bolje i stabilnije, ali i dalje ljekari i medicinsko osoblje na nju prate 24 sata na dan

I mada joj se njeno zdravstveno stanje u posljednjih par dana poboljšalo, kako su prenijeli neki mediji poput Pinka, navodno je došlo do preokreta, te se Miljani, nažalost, stanje opet pogoršalo. I njena majka Marija je za medija otkrila da nikako ne može da kaže da je njena kćerka dobro:

” Nisam najbolje. Miljana je zbrinuta, svi su oko nje i rezultati su za sada zadovoljavajući. Ne mogu da kažem da je dobro, za mene je dobro tek kad dođe kući. Ljekari se trude da joj bude bolje, svakako joj je bolje nego što je bilo, ali za neke idealne rezultate tek kada dođe kući i vreme treba da prođe. Iscrpljena je, dvije operacije je ubrzo imala jednu za drugom. Samom tom operacijom smanjenja želuca gubi vitamine, jer ne unosi hranu, tako da joj treba vremena da se oporavi. Imamo povjerenje u ljekare” – rekla je Marija Kulić za medije.

 

Ads