U nastavku današnjeg članka govorimo o domaćim TV voditeljkama, a u Srbiji je definitivno trojac Joksimović-Jeremić i Marinković nekako dobitna kombinacija i njihove emisije su u biti i najgledanije. Jokisimovićka je pre par dana imala jako veliki ekces u studiiju, akda je issterala iz emisije uživo Đilasovog kuma, jer je imao samo svoje mišljenje?!

Mnogi su je osudili zbog tog poteza, a ionaka je samo potvrdila titulu “napuhane zvezde”, koju godinama uspešno nosi. Sa druge strane to nju uopšte ne dodiruje, jer joj je itekako bitno da se o njoj piše, a to je svakako najbolja reklama koju možete da imate u životu. Šta reći tek za Jeremićku? Žena, koja svaki vikend radi jutarnji program punih 7 sati?

Mislite li da je sve u redu sa te osobe? Invan Ivanović poznati srpski novinar je u podkast inkubatorru pre par dana rekao da je Jovana Jeremić “anomalija novinarstva”, i nije puno preterao kada je to rekao. Međutim, ona nastavlja po svome, a njen šef Željko Mitrović sve to apsolutno podržava, a mi danas govorimo o Sanji Marinković, čija emsija “Ekskluziva” je jedna od najgledanijih u celoj regiji.

Do sada smo se definitivno jako puno puta mogli da uverimo u to, da je i ona itekako prepotentna kada vodi svoje emisije, a u nemalom broju slučajeva, zna da bude i više neugodna prema svojim gošćama. Dragana Mitar, nekadašnja članica grupe Models i učesnica Zadruge bila je njena gošća. “Ja sad sve te stvari, te koje se tiču sudskih procesa… To je došlo na naplatu, pa je red da i ja malo uživam, pa da se malo opustim. Živim od alimentacije i od ovih brojnih imovinskih tužbi… – pokušala je da objasni Mitrova, na šta joj je Marinkovićeva odgovorila: “Znači, nemaš zanimanje!”. 

Ads