Većina ljudi kad odraste izgleda potpuno drugačije nego što su izgledali kada su bili djeca. Vrlo se često iznenadimo kada neko postavi na društvenim mrežama neku svoju fotografiju iz djetinjstva i nikako ne možemo da nađemo sličnost sa osobom kakva je sada.

U vrijeme izolacije zbog pandemije korona virusa je bio popularan izazov na fejsbuku u kojem su se korisnici pozivali da postavljaju svoje stare fotogtafije,a izazov su prihvatile i mnoge poznate ličnosti u regionu, uglavnom one sa estrade. Kada se radi o dječaku sa slike koju donosimo na naslovnici, reći ćemo da je on svoju karijeru u politici počeo dok je bio vrlo mlad i već tada se vidjelo d aga vodi čista ambicija i da će daleko dogurati.

Danas je on čovjek koji stoluje Srbijom i po svemu sudeći, na današnjim izborima će osvojiti svoj drugi predsjednički mandat. Radi se o Aleksandru Vučiću koji je poznat i van granica svoje države prije svega zato što voli da se eksponira i svaki dan ga možemo vidjeti kako gostuje na jednoj od srpskih televizija. On je jako dobro iskoristio i pandemiju korona virusa jer je svaki dan svoje građane obavještavao o trenutnoj situaciji u vezi sa brojem zaraženih i umrlih kao i o mjerama koje krizni štab poduzima.

To su mu nakon ukidanja vanrednog stanja zamjerili i njegovi politički protivnici jer su smatrali da je on tadašnju situaciju koristio kao predizbornu kampanju. U svakom slučaju, Vučić ima skoro bezrezervnu podršku starijih, a mišljenja o njemu su podijeljena, pa ga tako neko voli a neko ne podnosi, a malo je onih koji su ravnodušni prema njemu.

Ads