Zorica Bruncli je legenda narodne muzike i već duži niz godina ima pink kosu koje je postala i njen zaštitni znak. Često je eksperimentisala sa stilom, ali se trudila da uvek sadrži prirodan izgled uz blage estetske korekcije.

Naime, na njen izgled je zadužena njena ćerka Zlatija te joj u poslednje vreme osmišljava autfite za nastupe, šminka je a sada je imala još jednu sugestiju za svoju mamu, savetovala joj da promeni oblik obrva, što je pevačica i uradila. Iako se čini da je u pitanju samo jedna mala promena, vlasnica velikog broja hitova sada izgleda umnogome drugačije. Obrve su gušće i markantnije nego što su pre bile, a njeni pratioci smatraju da je ovim potezom skinula barem 10 godina sa lica i da joj je jako lepo i da joj pristau. Uz to je promenila i oblik šiški. ” Istina je da dosta radim, ali to su uglavnom dani oko vikenda, stoga ostatak vremena provodim tako što vodim računa o sebi. Smatram da svaka žena koliko god da je zauzeta mora da izdvoji trenutke za sebe” – ističe Zorice.

Također, pevačica je na scenu stupila kao brineta, naglasila je da se nikada ne bi ofarbala u pink nijansu da se nije desila jedna greška. Kad je zbog nastupa provela 10 tak dana u Švedskoj boravila je kod prijatelja čija je ćerka učila frizerski zanat. “Roditelji su joj napravili salon, a ona je kao temu odabrala najluđe boje za najluđe glave. Jedna je bila moja. Rekla sam joj da ima četiri dana da me vrati u pravu boju. To je bilo užasno, trebalo je izvući tamnobraon. Glava mi je bila u krastama od blanša” – otkrila je jednom prilikom. I dan danas se priča kako je muž Miroljub Aranđelović Kemiš hteo da se razvede zbog novog izgleda. Ali, vrlo brzo mu se dopalo pa joj je pomogao i da pronalizi farbu.

Ads