Poznata pjevačica i bivša učesnica rijalitija Zadruga, Zorica Marković je za medije progovorila o onome šta trenutno radi i kako se nosi sa pandemijom korona virusa. Ona je rekla da je dobro i da su i ona i njena porodica na svu sreću zdravi, ali da joj je teško kada vidi kakva je situacija u Srbiji i kako se ljudi razboljevaju i umiru od korona virusa.

Malo se osvrnula i na svoje učešće u Zadruzi i rekla je kako već devet godina sarađuje sa produkcijom i kako je sve u redu i kao se radi o ljudima koji svoj posao shvataju ozbiljno i profesionalno ga obavljaju. Redovno plaćaju i ona ne može da odoli kada je pozovu jer smatra da je dobra u psihološkim igrama, što prema njenom mišljenju rijaliti i jeste.

Kada se sada pogleda kako je velika ekonomska kriza u svijetu Zorica kaže da je bila u pravu jer je uvijek razmišljala o tome da treba čuvati novac i za crne dane. Ona nije na estradi već više od deset godina ali radi neke druge poslove i ona i njena porodica od njene zarade dobro žive. Po Zoricinom mišljenju, sada su svi na estradi ugroženi posebno mlađi pjevači i muzičari dok bi oni stariji i popularniji trebalo da imaju ušteđenog novca i mogli bi od njega da žive barem godinu dana.

Zorica smatra da je sramotno što je jedna Neda Ukraden javno apelovala za pomoć estradi jer jedna njena cipela košta 30 hiljada dinara a toliko je nekom njenom mlađem kolegi dovoljno da prehrani cijelu porodicu za mjesec dana.

Ads