Starlete i rijaliti zvijezde danas su postale javne ličnosti broj jedan u šoubiznisu barem kada je Srbija i region u pitanju, obzirom da se svako malo pojavi po jedna nova “zvijezda” u usponu, a jedna od najnovijih je vjerojatno Kristina Mandarina, o kojoj se često piše. Naime, ovaj pojam starlete, iako je postojao i prije rijalitija, nije zapravo bio toliko aktuelan u medijima, ali su upravo takvi programi na kraju postali vid promocije za njih, pa su se tako mnoge starlete odlučile nastupiti upravo u rijalitiju.

Neke od najaktuelnijih i onih kojima su ovakve stvari odlično došle da bi postale poznate su Stanija, Soraja, Tijana Ajfon, Mimi Oro, Maca diskrecija, ali i brojne druge. Iako su bile poznate i po slobodnijem ponašanju tokom boravka u rijalitiju, kasnije je svaka od njih ostvarila veliku popularnost, te sada zarađuju odlično upravo radi svoje popularnosti. Maca je pak mnoge iznenadila, jer je tokom učešća u rijalitijima često izazivala nevjericu pričanjem ali i pokazivanjem svojih iskustava, a sada je objavila i kako je u ozbiljnoj vezi. Naravno, tu nema ništa čudno, ali su ipak mnogi bili iznenađeni kada je objavila sliku svog partnera na društvenim mrežama, i to uz čestitku za šest mjeseci veze.

Ona je tako napisala “Srećno ti šest mjeseci veze, ljubavi. Uskoro smo u braku, ljubav sa inžinjerom”, ali nije htjela objaviti kasnije više detalja o svemu tome. Obzirom da do sada ništa nije objavljivala vezano na tu temu, ovo je izazvalo veliku pažnju kod dosta njenih pratilaca.

Ads