Pokojni Šaban Šaulić imao je veliku želju da svjedoči na vjenčanju svog sina Mihajla. Nažalost, ovaj veseli događaj nikada nije realiziran jer je poznata pjevačica preminula u prometnoj nesreći 2019. godine.

U rujnu 2022. godine Mihajlo Šaulić i Marina sklopili su građansko partnerstvo, označivši značajnu prekretnicu u svojoj vezi. Radost im se višestruko povećala kada im se u siječnju sljedeće godine rodila kći Manja. Obitelj Šaulić, među kojima su i baka Goca i teta Ilida, bili su presretni dolasku dragocjene djevojčice jer je s bratom veže posebna veza. Mihajlo Šaulić otvoreno je izrazio neizmjernu sreću u prisustvu Marine, priznavši je odmah u startu kao svoju pravu srodnu dušu. Često se kaže da je čovjeku potreban izuzetan partner kako bi ispunio svoje snove i težnje, a ja sam, srećom, imao privilegiju ukrstiti putove s tobom. Zajedno brzo dosežemo nove visine. Ove iskrene riječi Mihajlo je podijelio s javnošću ističući duboku ljubav i poštovanje prema svojoj supruzi. Sada je Ilda progovorila o svom odnosu sa šogoricom.

U dirljivom iskazu naklonosti, objavila je fotografiju na kojoj sebe i njezinu kćer Emu nježno izmjenjuje poljupcima. Kulisu slike upotpunili su melodični tonovi pjesme “Volim te”. Ovim činom nedvosmisleno je poručila duboku povezanost s Marinom.

Dodatni tekst:

Usred kaotične i zahtjevne prirode našeg svakodnevnog života, često zanemarujemo važnost njegovanja našeg mentalnog blagostanja. Baš kao što nam je tjelesno zdravlje prioritet, jednako je važno posvetiti pozornost našem mentalnom stanju.

Odsutnost mentalne bolesti ne definira samo mentalnu dobrobit. Obuhvaća stanje zadovoljstva, gdje posjedujemo sposobnost nositi se sa životnim stresorima i preprekama, dok također njegujemo značajne veze s drugima. Ključni aspekt leži u njegovanju navika i strategija koje promiču naše mentalno blagostanje.

Redovita tjelesna aktivnost je metoda za održavanje mentalnog blagostanja. Bavljenje tjelesnom aktivnošću ne samo da poboljšava tjelesno zdravlje, već također potiče oslobađanje endorfina, koji podižu raspoloženje i ublažavaju stres i tjeskobu.

Stjecanje razumijevanja vlastitih misli i emocija ključni je aspekt koji treba razmotriti. Uključivanje u vježbe svjesnosti ili meditacije može učinkovito umanjiti pesimistične misli dok istovremeno poboljšava fokus i emocionalnu ravnotežu.

Ključni aspekt mentalnog blagostanja uključuje njegovanje pozitivnih veza s drugima. Uključivanje u otvorene razgovore s voljenima, dijeljenje emocija i životnih iskustava, potiče duboki osjećaj povezanosti i pruža neprocjenjivu podršku.

Naučiti uspostaviti granice i odlučno odbijati zahtjeve kada je to potrebno ključno je za osiguravanje odgovarajućeg odmora i pomlađivanja. Dajući prioritet brizi o sebi, u mogućnosti smo optimizirati svoje osobno blagostanje i ostvariti najveći potencijal u svakom aspektu života.

U društvu koje često naglašava učinkovitost i brzinu, ključno je zapamtiti važnost usporavanja i davanja prioriteta našem mentalnom zdravlju. To je temeljna komponenta za postizanje života ispunjenog zadovoljstvom.

Ads