Svaki dan na portalu možete pronaći razne zanimljive situacije koje se događaju u svijetu gotovo svaki sat. Slijedi priča iz Ujedinjenog Kraljevstva o upornim naporima muškarca da se dodvori svojoj ženi.

U zapanjujućoj odlučnosti, irski vodoinstalater uspio je iskopati tunel koji se protezao 800 metara od njegove spavaće sobe do obližnjeg puba.

Trebalo mu je petnaest godina da dođe do rješenja nakon što ga je inspirirao film Iskupljenje iz Shawshanka. Katalizator za ovu ideju bilo je neobjašnjivo hrkanje njegove žene.


Godine 1994., nakon što sam gledao Iskupljenje iz Shawshanka, odlučio sam riješiti problem hrkanja svoje žene. Inspiriran ovim filmom, započeo sam projekt iskopavanja rupe ispod našeg kreveta koja bi vodila do obližnjeg bara. Kad god je moja žena u kupovini, ja marljivo radim na tunelima koristeći razne alate, uključujući lopaticu, pa čak i bušilicu za tunele. Tek sam 2009. napokon izašao s druge strane i našao se u ženskom zahodu i praonici rublja. Tijekom svog poduzetničkog puta zadržao sam naviku svake večeri odlaziti u bar u 23 sata i vraćati se kući nakon ponoći. Patsy je podijelila ovu sjajnu priču s Tyrone Tribulations.

Bez znanja njegove supruge, dok je tonula u san, držali su je u mraku o aktivnostima i mjestu gdje se nalazi njezin suprug.

Iskreno, laknulo mi je što sam uhićen. Moja žena mi ujutro uvijek osjeti alkohol i ja to doživljavam kao svojstven miris. Neizbježno, netko bi me na kraju razotkrio. Gostioničari su se često pitali kako sam se mogao tajanstveno pojaviti i nestati u isto vrijeme u ženskom WC-u, kako je ispričao jedan Irski.

Patsy je slučajno naišla na puknutu cijev tijekom kopanja, nenamjerno uzrokujući problem s kanalizacijom koji je na kraju doveo do otkrića tunela.

Ads