U nastavku današnjeg članka malo govorimo o zvezdama te samom horoskopu koji je itekako popularan među običnim ljudima. Neke osobe jednostavno vole da pobegnu od surove stvarnosti te da se malo razonode uz dnevni horoskop, čvrsto verujući da je sve što tamo piše istina, međutim, i oni su svesni da 90% tih stvari nije istina.

Međuutim, igra brojeva je nešto toalno drugačije, a numerolozi imaju i realna opravdanja za neka svoja predviđanja, Naime, kombinacijom nekih brojeva, može se itekako predvideti budućnost jedne osobe, akako neki pišu, ovaj mesec koji je pre d nama, odnosno april, za neke osobe bi itekako mogao da bude sretan i plodonosan. Naime, april koji je pre d nama za većinu osoba bi itekako mogao da bude sretan, a evo o čemu se konkretno radi. Inače, govorimo o 4 aprilu, za kojeg se smatra da je dan ogledala, jer je u pitanju 04-04. Naime, zrak, zemlja voda i vatra su 4 osnovna znaka i ona će da itekako vladaju u ovom mesecu.

Zato je preporuka numerologa da taj dan dobro i pažljivo isplanirate je r se radi o ponedeljku, zato dobro pazite šta ćete taj dan da radite. Samo dan posle, odnosno u utorak je puno bolji dan, jer predstavlja ulazak venere u ribu. Taj dan će da bude puno bolji za većinu osoba, i donosi jako puuno dobre i pozitivne energije. Imaćete puno više snage za posao i planiranje nekih aktivnosti koje donose novac pre svega.

Od 11 aprila, druga strana ploče. Merkur ulazi u polje bika, a svi će se od tog dana do sredine meseca sećati i više nego dobro i raspoloženo.

 

Ads