Za one koje ljute boce s nepopustljivim čepom, postoji lukava metoda koja je uspješno prevarila nebrojene pojedince. Objava korisnika TikToka izazvala je značajnu pozornost i brojne reakcije. U poučnom postu, korisnik je otkrio da smo svi već neko vrijeme neispravno otvarali te boce i nastavio s prikazom ispravne metode za pristup njihovom sadržaju.

Za glatko iskustvo ispijanja, savjetuje se da bocu učvrstite ponovnim pričvršćivanjem čepa na suprotnom kraju nakon što je otvorite. Ova jednostavna izmjena dobila je pozitivne povratne informacije od brojnih pojedinaca kojima je pakiranje prije smetalo. Genijalan prijedlog razveselio je milijune, a mnogi su izrazili zadovoljstvo i čak predložili njegovu primjenu za sve vrste boca. Pristiglo je i nekoliko komentara u kojima je izražena frustracija dizajnom kape.

Pojmovi poput “okret”, “kidanje” i “piti” obično se koriste za opisivanje tradicionalnog čina konzumiranja pića. Jedna je osoba izrazila znatiželju i želju da isproba proizvod, dok je druga osoba spomenula svoju nelagodu zbog toga što čep neprestano dodiruje nos.

Bilo je izvješća o pojedincima koji su osjetili nelagodu kada je kapa slučajno došla u kontakt s njihovim nosom. Neki su ljudi izrazili sklonost pijenju iz obične boce bez čepa jer je trenutni dizajn izazvao frustraciju. Cijenimo osobu koja je pokrenula ovaj problem, jer su odvojivi poklopci mnogima bili izvor smetnje.

Valja napomenuti da su od ovog mjeseca sve članice Europske unije bile obvezne ukinuti odvojive čepove na plastičnim bocama do tri litre i zamijeniti ih čepovima koji se ne mogu skinuti. Cilj je svesti plastični otpad na najmanju moguću mjeru omogućavanjem recikliranja i boce i čepa u određenim centrima i postrojenjima za recikliranje. Da bi se postigli optimalni rezultati, svinjski file treba kuhati u tavi i začiniti po vlastitom ukusu, što je proces koji se može završiti u samo 30 minuta.

Ads