Poznati rok pevač Milić Vukašinović nedavno je ponovo primljen u bolnicu zbog respiratornih problema nakon hitne operacije u Urgentnom centru. On je najavio da je komisija utvrdila da je potreban stent. Otpušten je iz bolnice i biće liječen kod kuće bez daljnje operacije, ali postoje finansijski problemi. Vukašinović je na društvenim mrežama podelio da mu je folk pevač Ako Pejović posegnuo i pomogao mu kada je imao zdravstvenih problema. Imao sam privilegiju da upoznam čoveka čiji su karakter i principi prevazišli njegova impresivna dostignuća u muzičkoj industriji. Aco Pejović je poznati umjetnik narodne muzike kojeg nikad nisam lično upoznao.

Čuli smo se samo jednom telefonom, kada sam mu poslala dve pesme preko Vibera da ih posluša. Međutim, kada sam se razbolio, prišao je mojoj supruzi Suzanne i uvjerio je da će mi pružiti svu potrebnu pomoć, financijsku i drugu, kako bi mi pomogao da se oporavim. Suzanne je dobila njegov broj telefona za dalje ispitivanje i odmah ga je pozvala. Zahvaljujući njegovoj ljubaznoj pomoći, ugrađena su mi dva stenta u srčane sudove i moja supruga i ja smo zauvijek zahvalni na njegovoj velikodušnosti.

 

“Prava ljudska vrijednost i veličina Milića Vukašinovića je skoro nestala”, navodi se u Milićevoj izjavi, “zahvalom Suzani i Miliću Vukašinoviću”. Millić je nedavno u Urgentnom centru hitno operisao nogu i čak mu je prijetila amputacija, a zbog otežanog disanja je hitno vraćen na odjel opće intenzivne njege Urgentnog centra. U njegovu čast održan je sastanak vijeća i roker je objavio da je pristao da mu se ugradi stent kako bi pomogao njegovom oslabljenom srcu zbog komplikacija narušenog zdravlja. Međutim, čini se da je taj plan stavljen na čekanje jer je njegova supruga Suzana Vukašinović objavila da je Milić otpušten iz bolnice i da namjerava da se liječi kod kuće, ali do operacije nikada nije došlo. Snižana se takođe javno molila za Božju intervenciju, očigledno zabrinuta za rokerovo zdravlje.

Ads