Nakon objave šokantnog videa šira javnost ostala je zapanjena. Snimka je prikazivala privatno druženje koje se pretvorilo u eksplicitnu orgiju. Kako se navodi, Asmin Durdžić je na snimku uhvaćen u krugu pratilaca.

Kako se navodi, u ovaj slučaj upletena je Sita Ahmić, rođena sestra Anele Ahmić, koja se trenutno natječe u reality showu “Elita”. Kako bi se uvjerio u autentičnost Aneline sestre, Durdžić je preuzeo inicijativu i podijelio eksplicitnu fotografiju na široko korištenoj društvenoj platformi Instagram.

Na ovoj specifičnoj slici, Sita je snimljena u odvažnom i otkrivajućem stavu, bez ikakve odjeće, i održavajući izravni vizualni angažman s kamerom. Čini se da je ovu kontroverznu fotografiju podijelila sa svojim šogorom, što je izazvalo poprilično negodovanje javnosti.

Suočena s optužbama Asmina Durdžića za njezinu umiješanost u kontroverzni video, Sita Ahmić, sestra Anele Ahmić, neustrašivo je istupila i osudila njegove napore da blati njen ugled, tvrdeći da koristi sve moguće strategije kako bi blatio njihova imena.

Iako bih radije izbjegao raspravljati o ovoj temi, važno je napomenuti da je Asminov pravi karakter razotkriven prije nekog vremena. Njegova taktika za narušavanje našeg ugleda i imidža nije bila dobro promišljena. Za svoje će ponašanje odgovarati. U konačnici, njegovi će napori biti uzaludni.

Ads