U nastavku današnjeg članka jedna jako tužna vest, koja je svakako došla u jako teškom trenutku. Svedoci smo svega toga da je u poslednje dve godine, samo na području Balkana premiuo jako veliki broj poznatih osoba, kako pevača, glumaca, tako i političara i sotalih osoba iz sveta poznatih. 

Neki su umrli od starosti, dok je neke uništila i pobedila zloćudna bolest, a najžalivije je kada nas neko napusti u jako mladim godinama, i to još u nekoj nesreći ili bude ubijen. Sledeća vest nam dolazi iz Srbije, a to je da je preminuo jako poznati srpski voditelj koj je imao samo 45 godina. 

Aleksandar Filipović je preminuo u 45 godini života, poznati TV voditelj i radisjki glas, koji je u medijima skoro celi svoj život. On je još sa 21 godinom života počeo karijeru kao radijski novinar, a sve je uveseljavao sa jutarnjim programom, koji je jako bio slušan u poslednje vreme. Jako je bio komunikativan, kako sa radisjim, tako i sa TV gledaocima. 

Filipović je radio na skoro svim niškim medijima, a poslednje radno mesto bilo mu je Niška, NTV. Pre nešto oko 10 godina povukao se iz medija i krenuo je sa poslom marketinga. Kolege se oprađštaju od njega putem društvenih medija, a još uvek nije objavljen i razlog kako je preminuo, u ovako mladim godinama. 

 

Ads