Jovana Jeremić poznata je kao jedna od rijetkih na javnoj sceni koja nema dlake na jeziku, te je zbog toga ulazila u konflikte sa mnogim poznatim osobama, posebno sa onima sa estrade. Lista njenih neprijatelja je svakim danom sve veća, a posljednji u nizu njen sukob je onaj sa Majom Marinković, od koje je Jovana, navodno, dobivala jezive prijetnje.

Sve je počelo kada je Jovana nazvala Maju nemoralnom osobom, te je rekla da je Maja jedna od žena koja je ljubavnica zbog para, automobila i frustracija, a sve to nakon što je Maja najboljoj drugarici Aleksandri Subotić otela muža Pecu Raspopovića. tada su krenule prijetnje ka Jovani od strane nepoznate osobe, a Jovana je sve prijavila policiji.

Tamara Đurić- i sa ovom starletom je Jovana imala problema u nekoliko navrata. Prvo je Tamara u njenoj emisiji govorila o estetskom hirurgu koji joj je upropastio nos. Drugi put su u sukob ušle tokom afere sa Majom Marinković. Navodno, muškarac koji joj je prijetio, rekao je da je broj njenog telefona dobio od Tamare Đurić. Tada je Jovana rekla kako će se obračunati sa starletama, na šta joj je Tamara poručila da će je tužiti

Uroš Ćertić- Rat između Jovane i kaskadera je trajao sedmicama, a sve je počelo kada se pojavila priča da je on navodno bio u vezi sa voditeljicom Marijom Veljković i da je ona varala supruga. Jeremićeva je tada rekla kako su sve žene koje varaju svoje partnere k***e, a na to je Uroš krenuo da brani svoju prijateljicu.

Tanja Savić- Ona je sa Jovanom imala žestok sukob prije nekoliko mjeseci kada je pjevačica bila napustila i ”Amidži šou” koji je išao uživo. Tanje je u jednom trenutku bila sam ustala i rekla kako ide do WC-a te se više nije vratila u studio, a sve se to desilo nakon što je Jovana otkrila da je Savićeva u vezi sa Draškom Stanivukovićem

 

Ads