Goca Božinovska iu skoro šezdesetoj godini života održava zadivljujući izgled. Njezin moćni glas i dalje dominira glazbenom industrijom, a njezin put do uspjeha obilježen je izazovnim počecima i romantičnim borbama. Goca se u pjevačku karijeru upustila odmah po završetku srednje škole, zaposlivši se po raznim lokalima duž Ibarske magistrale.
Kada je imala 18 godina, na svijet je dočekala svoju kćerku Jelenu.

Iako je u to vrijeme bila u braku sa skladateljem Radetom Vučkovićem, zahtjevna karijera otežavala joj je brigu o malom djetetu, pa je njezina majka, Jelenina baka, preuzela odgovornost za odgoj djevojčice. Goca je nakon razvoda uplovila u novu vezu, a na kraju se i vjenčala s kick-boksačem Zoranom Šijanom. Zajedno su dobili još dvoje djece. Osvrćući se na njihov odnos, Goca je rekla da nju i Šijana povezuje intenzivna i nekonvencionalna ljubav, koju prati i intenzivan osjećaj ljubomore.

Kako prenosi Biografija.org, Zoran Šijan je 1996. godine odlučio rastati se od supruge Goce i djece. Sprijateljio se s njihovom susjedom Goranom, koja je kasnije postala majka njegovog sina Vukašina. Nažalost, 27. studenoga 1999. godine u 01:30 u ranim jutarnjim satima Zoran Šijan je doživio tragičan kraj. Goca, njegova bivša supruga, opisala ga je ovako:

Prema izvješću Nove, pjevačica je podijelila svoj osobni put suočavanja s nedostatkom povjerenja muškaraca zbog sukoba između njezine osobnosti i fizičkog izgleda tijekom mladih godina. Ta stalna sumnja, optužbe za nevjeru i kasnija suđenja zadavali su joj ogromnu bol i tjerali je da neprestano dokazuje svoju odanost. Iako nikad nije razmišljala o nevjeri, dotjerala bi se, uzela telefon i tražila utjehu kod prijateljice do jutra.

Pojavila su se pitanja o izvoru njihovih potomaka, insinuirajući mogućnost umiješanosti druge žene. Kako bi umirila svog supruga, pristajala je na svaki njegov hir, racionalizirajući njegovo ponašanje kao dokaz njegove naklonosti. Međutim, njezina ju je lakovjernost samo izložila ruglu. S vremenom je shvatila da asertivnost izaziva divljenje kod oba spola, što ju je navelo da preuzme kontrolu.

Ads