Nakon neočekivane vijesti da je Jelena Karleuša podnijela prijavu za obiteljsko nasilje protiv svog supruga, oglasio se i Duško Tošić koji je iznio svoje stajalište.

Po Duškovom dolasku u obiteljsku vilu na Dedinju, mediji navode da mu je izmjereno 0,8 promila alkohola u krvi. Kad je ušao unutra, nasrnuo je na Jeleninu prijateljicu. Unatoč Karleušinim pokušajima da se umiješa, Duško je silovito uhvatio Jelenu za kosu i izložio je višestrukim udarcima po glavi i tijelu. Iako su Jelena i Duško odlučili ne govoriti o incidentu, već su od medija zatražili privatnost. Međutim, susjed je za Kurir otkrio detalje. Iz sna me naglo probudio zvuk povišenih tonova, popraćen Jeleninim ojađenim kricima i suzama. U tako prostranom prostoru svaki zvuk se pronosi, a odjeci njihovih krikova odjekivali su cijelom ulicom, stvarajući doista potresan susret.
Usred uznemirujuće atmosfere, uputila je iskrenu molbu: “Oslobodite ga! Vaša će opijenost sigurno dovesti do njegove smrti!” Hitno tražeći pomoć, molila je i za pomoć dok su psi nemirno lajali, osjećajući njezinu nevolju. Duško, izjedan od bijesa, psovao je, dok su Jeleni tekle suze dok ga je molila da ode i napusti lokal. Nakon kraće pauze stigla je patrola, začuđujuće brza u svom dolasku.

Neko su vrijeme ostali u rezidenciji, promatrajući Jelenino tjeskobno stanje i njezinu drhtavu tjelesnu građu, koja je nepogrešivo odavala posljedice jednog duboko potresnog susreta. Nadalje, prisutan je bio visoki, izbezumljeni mladić, vidno dezorijentiran. Na kraju je otišao, ostavljajući Jelenu da ponovno uđe u stan. Obeshrabrujuća je spoznaja da je slučajeva obiteljskog nasilja sve više. Zabrinuti susjed prenio je ovu informaciju, pozivajući nas da ne snimamo fotografije kako ne bismo pogoršali situaciju u zajednici.

Ads