Prema pisanju domaćih medija, brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića izgleda kao prava bajka, a njihovu skladnu vezu potvrdila je i Sekina kućna pomoćnica.

Naime, bivša zaposlenica Sekine vile u Staroj Pazovi nedavno je otkrila pravu Sekinu prirodu kada je van kamera, ali i zamršena saznanja o njenom odnosu sa suprugom Veljkom.

Bol je bio ogroman kada su počeli da vrijeđaju Seku, optužujući je da je egocentrična i nesvjesna drugih – počinje ona priču.


Kako kaže Sekina bivša kućna pomoćnica, ne samo da je izdašno podijelila platu svima, pa i rodbini i bliskim prijateljima, već je otkrila i da je brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića brak za uzor.

Ono što mi se kod nje isticalo bila je njezina spremnost da radi sve oko kuće zajedno s nama. Od peglanja i kuhanja do ribanja, uvijek je bila tu. I da ne zaboravimo Veljka! Uvijek je spreman učiniti sve kako bi Seka bila sretna. Ujutro se budi prije nje, donosi joj kavu u krevet, a zatim priprema doručak. On je obožava, a ona ga obasipa zagrljajima i poljupcima. Zaista vjerujem da ne postoji nijedna druga žena koju bi čak i pogledao kada je Seka u blizini. Način na koji ona živi i ponaša je nešto što želim svima na svijetu. To je poput raja i idiličnog života, ispričala je.

Kada su muškarci u pitanju, pjevačica Seka Aleksić priznaje da joj ljubavne prirode kao da nedostaje. No, s ponosom može tvrditi da ima stabilan brak i blažen obiteljski život s Veljkom Piljikićem.

Pjevačica u obrazloženju otkriva da svoju ljubav cijeni i njeguje dosljednim izražavanjem kroz smislene male činove, za koje smatra da je jedan od ključnih čimbenika uspješnog i zadovoljnog braka.

Seka, odana supruga, uživa u svakodnevnom orkestriranju malih gesta za svog supruga, osiguravajući njegovo divljenje i naklonost. Ona se trudi da se on osjeća kao vladar u vlastitom carstvu, dok ona preuzima ulogu njegove kraljice. Želja joj je pružiti mu sve što poželi i osigurati da svaka njegova potreba bude zadovoljena bez napora. Veljko, njezin suprug, posvećuje se rigoroznim treninzima i održava nutritivnu dijetu. Iako cijeni slatke delicije, jednako zadovoljstvo pronalazi u Sekinim domaćim pljeskavicama od špinata, jer su u skladu s njegovom predanošću zdravom načinu života. Seka se ponosi time što svojim kulinarskim kreacijama ispunjava njegove preferencije u ishrani i osigurava njegovo zadovoljstvo.


Kad sam sama s djecom, najveće mi je zadovoljstvo usrećiti ga. U tim trenucima vjeruje da će mu ostati nešto od jučer ili proteinski napitak jer “Svetlana nema vremena kuhati za njega”. Zanimljivo, nikad me ne oslovljava sa Seka, nego uvijek sa “ljubavi” ili mojim imenom. No, kad stigne, na stolu ga čekaju tri jela, a ja s neizmjernim veseljem promatram njegovu reakciju. Poklon može kupiti svatko, ali upravo se u tim slučajevima pokazuje istinska ljubav i požrtvovnost, kako se svojedobno povjerila Seka.

Ads