Na putanju karijere Cece Ražnatović duboko je utjecala zagonetna ogrlica koju je nosila. Tijekom godina kružile su različite priče, ali jedna se priča posebno ističe – uznemirujuća tvrdnja koju je iznio član publike na predstavi Minimax.

Naime, priča se da je Cecin pokojni suprug nasilno uzeo nakit s vrata njene preminule sestre dok je bio na ratištu. Međutim, segment emisije koji uključuje audio zapis glasa gledatelja nije moguće locirati. Čini se kao da jednostavno ne postoji.

Nedavnim otkrićem pojavila se snimka iz 1995. godine Minimaxove emisije koja otkriva značajan trenutak kada se voditelj raspitivao o pjevačicinoj frizuri i ogrlici koja je krasi.

U kratkom i izravnom odgovoru, Ceca je priznala da joj je cijena smetnula s uma, ali je naglasila važnost svoje ljepote. Šest mjeseci kasnije ponovno se našla u stanu cijenjenog vođe.

Naravno, znatiželja ga je navela da se u njihovom razgovoru raspita o najnovijim događanjima, s posebnim naglaskom na skandal oko ogrlice. Dok je ulazio u njezino sjećanje, ona se živo sjećala prošlog događaja u kojem je gledatelj izrazio strahopoštovanje pred ljepotom njezina zadivljujućeg nakita.

Reagirajući na to, Ceca je demantirala optužbe, priznajući i mnoštvo glasina koje kruže o njoj. Odvojite trenutak i pogledajte isječak iz emisije:

@ceca_press

Cecina emisija sa čuvenom ogrlicom! JEDINA ISTINA! ❤️ #Ceca #CecaRažnatović #Ogrlica #CecinaOgrlica #1995 #PinkTV #CecaKodMinimaksa #Minimaks

♬ original sound – CecaPress

Ads