Poznata pevačica Viki Miljković i njen suprug kompozitor Dragan Tašković Taške uživali su u dugom i mirnom braku. Imaju sina Andreja, koji je, kao i njegovi roditelji, odabrao sport, posebno tenis, umesto muzičke karijere. Ono što je manje poznato je da Andre nije bio Tusketovo jedino dijete. Jelena, Tašketova ćerka iz prethodnog braka, odlučila je da ne sledi očevim putem. Živi u Njemačkoj, završila je srednju školu i udala se prije dvije godine. Taška je izrazila radost što su njena ćerka i njena porodica odlučile da otvore etno restoran u nemačkom gradu Karlsulu, sa menijem koji uključuje autentičnu domaću kuhinju. Posebno joj je drago što je upravo u tom restoranu njena ćerka demonstrirala harmoniku na kojoj je Taška prvi put svirala. Jelena je od malih nogu pokazivala muzički talenat, pokazujući talenat i na harmonici i na klaviru. Ipak, na kraju je odabrala diplomu ekonomije.

Violetta i ja smo oboje željeli da završi školu i zahvalni smo što je poslušala naš savjet. U znak pažnje na njeno kulturno naslijeđe, jedan od zidova restorana krasi prva etno nošnja koju je nosila na izvođenju tradicionalnog folklora. Uz to, moja harmonika je još jedan dekorativni element u prostoru. Prema Jeleninom Instagram profilu, izgleda da je nedavno postala majka. Na to ukazuje bijelo srce i ikona flašice za bebe pored slova “E” na njenom profilu. Kako su otkrili nedavni izveštaji, ćerka gospodina Tašketa iz prethodnog braka rođena je na Dan Svetog Nikole, praznik od velikog značaja za porodicu Tašket, koji je doneo novi život poštovanom patrijarhu, a njegov unuk ga je učinio izuzetno ponosnim. Jelena je najveći deo detinjstva provela pod brigom majke Goldane, ali je često putovala u Srbiju da poseti svog oca. Jelena je i posle drugog braka ostala u bliskom kontaktu sa njim.

 

Jelenin brat ne može da se igra sa njom jer je duplo starija od njega, ali je uvek na raspolaganju da pomogne oko školskih zadataka kada je to potrebno. Viki Miljković je u jednom intervjuu otkrila da je veoma uključena u školske obaveze svog sina, budući da je on učenik privatne škole. Pored toga, pomogla joj je Jelena, nemačka studentica i Tašketova ćerka. Jelena preko Vibera postaje nezaobilazna pomoć sinu, posebno oko domaćih zadataka. Prema rečima pevačice, Jelena je izuzetna osoba koja odiše samopouzdanjem, uspehom, ljubaznošću i ljubaznošću. Pevačica je na Instagramu podelila fotografije njihovog zajedničkog slavlja, kojem je prisustvovala i Taškatova ćerka iz prethodnog braka.

Ads