Verujemo da je ovbaj naslov itekako iznervirao većinu moralnih žena, jer je ovakvih devojaka i žena sve više i više. Jednostavno, danas je postala borba na život i smrt za neki bolji život, i da se ne brine o finansijama, a mnoge devojke pa čak i one malo starije definitivno će uraditi apsolutno baš sve ne bi li završile sa takvim likom.

VErujemo da ste čuli za najnoviji trend koji je zavladao na Kopaoniku, a to je da devojke biraju besna auuta i da na njima ostavljaju svoje podatke ne bi li im se ti muškarci javili. Neke se i zeznu, pa i ne znaju da je u pitanju žena koja je vlasnik automobila. Mi danas govorimo ispovest izvesne Nataše B. koja je bila prošle subote u jednom klbu sa prijateljicama, a za oko im je zapao čovek koji je bio sed, sedeo je sam u separeu, a na stolu je imao Marlboro i ključeve od poršea.

Ona se usudila te mu prišla, a on je naručio bocu šampanjca. Sedeli su tako, popili su malo više, a onda su se odvezli kod njega u stan, on je imao 74 godine, mogao je deda da joj bude, a nju je u potpunosti zaslepila priča kako on ima jahtu na Jadranu, i veliki biznis sa maslinama u Italiji.

Ujutro ju je ispratio iz stana, i više se nikada nisu čuli, a ona je bila van pameti. Međutim, nakon punih 10 dana prolazila je pijacom, a taj isti čovek je prodavao krompir i povrće za tezgom. Razočarala se u život..

Ads