Rudan je u Jutarnjem programu izrazio zaprepaštenje prizorom osobe koja posjeduje dva automobila procijenjena na 500.000 eura i koja je od Karića kupila vilu. Odsustvo pravde u takvim okolnostima pitanje je koje se neizbježno nameće.

Društvenim mrežama i nakon tri godine kruži viralni video na kojem se Vedrana Rudan pokušava omalovažiti Jovanu Joksimović ciljajući na njezino bogatstvo i fizički izgled.

Rudan tvrdi: “Kad bih ja dobio istu naknadu kao vi, vjerojatno bi moj izgled nadmašio vaš.” Joskimović uzvraća:

Jovana pita: “Zar se nisam potrudila?

@tophitsserbia

SKANDAL! Vedrana Rudan prozvala voditeljku i dovela u pitanje muškost Željka Joksimovića! #zeljkojoksimovic #vedranarudan #srbija #beograd #hrvatska #jovanajoksimovic

♬ original sound – Top Hits Serbia 🎧

Vedrana izražava nesigurnost, izjavljujući: “Nisam sasvim sigurna. Tvoj nedostatak ulaganja u sebe te sprječava da posjeduješ ljepotu. Kad se uspoređujem s tobom, vidljivo je da si ti lijepa, a ja nisam. Vjerujem da kad bih imala Vašim financijskim resursima, bio bih mnogo privlačniji.

Voditelj postavlja pitanje: “Jesam li izdvojio ikakva sredstva za poboljšanje svog fizičkog izgleda? Što sam dobio zauzvrat za te troškove? I na koje troškove uopće mislite?

Pisac ističe: “Uau, zaista je zaprepašćujuće svjedočiti pojedincima s troje djece i najnovijim džipom ili onima koji posjeduju dva auta od 500.000 eura i koji su kupili vilu od Karića. Postavlja se pitanje gdje je tu poštenje u svemu od ovog?

Na pitanje, Jovana Joksimović samouvereno odgovara: „Ušla sam u uspešan brak.

– Je li Željko napravio dobar brak? raspituje se Vedrana.

Prema Jovaninim riječima, ona je imala uspješan brak, a on izuzetan.

Vedrana na kraju zaključuje da je on napravio bolji bračni izbor od vas, ali u pozitivnom smislu.

Ads