Ovakvi i slični naslovi definitivno ne trebaju da bvas iznenađuju u današnje vreme, jer je svet se toliko izopačio, a žene su se totalnno pokvarile, u smislu bračnog života. Treba biti iskren pa reći da kada je nevera u pitanju, to je itekako kompleksan termin, jer nekada se u biti radi o osveti, jer nju muž prvo prevari, ali kaada to uradi iz čista mira, onda definitivno nema opravdanja u celoj priči.

Međutim, verujemo da ste do sada jako puno puta čuli da smo imali veza unutar jedne porodice i to pod istim krovom, kada je muž se spetljavao sa sestrom od supruge, ili čak majkom, ili žena sa njegovim bratom, pa smo dobijali ludilo od kombinacija unutar jedne porodice. Mi vam danas tako donosimo jedan i više nego bizaran slučaj, od jedne žene koja se ispovedila na jednoj Fejsbuk grupi, kada je rekla da obožava svog muža, ali da je nenadano ušla u vezu sa njegovim ocem. Afera je prvo krenula kada je on odlazio na posao, ali je sve prevršilo meru, kada se više nije mogla suzdržavati, te je na kraju čekala da muž zaspi, a ona se prebacivala na sprat u krevet svoga svekra.

Sve je krenulo još pre 2 godine, kada je svekru umrla supruga, a ona mu je bila jedina prava podrška, te je sate provodila tešeći ga i malo po malo je se između njih rodila i simpatija, koja je prerasla u ljubav. Sada ne zna šta da radi, svog supruga voli, ali se isto tako ne može odupreti svome svekru. Njenu ispovest su mnoge žene u ovo grupi itekako osudile, i rekli su joj da je žena bez morala i da sve sama treba da prizna svome suprugu. Šta vi mislite? Šta bi trebala da uradi?

Ads