Prošlo je tačno 365 dana otkako je ovaj svijet napustio ugledni muzičar Kornelije Kovač. Na današnji dan mnogi su na društvenim mrežama odali počast preminulom umjetniku, među kojima su bile i njegove voljene kćerke Aleksandra i Kristina Kovač. Naš otac je bio vrijedan, požrtvovan i nepotkupljiv čovjek koji je svojim lijepo izrađenim, bezvremenskim pjesmama obogatio živote mnogih. Uvijek će biti poznat kao čovjek od integriteta i poštenja, voljen i poštovan od svih koji su ga poznavali. Kristina Kovacs je podijelila iskrenu objavu koja je glasila: “Tata, prošla je godina u zvijezdama s tobom. Moja ljubav prema tebi se nikada neće promijeniti, kao i uvijek. Tvoj Dinky.” Nedugo prije objave, Christina je podijelila fotografiju sa Aleksandrom, a njena sestra je objavila potresnu “Insta Story” na kojoj je pisalo “Tata” i srce. Njihove primjedbe podsjećaju na složen odnos poznatih sestara Kovač, koji je sam po sebi bio pun kompleksa.

Poznato je da su ćerke Kornelije Kovacs imale dugogodišnju vezu jedna s drugom. Veliki portali su ovu vijest objavili više puta. Uprkos glasinama da prerana smrt njihovog oca nije mogla pomiriti sestre, nedavne objave Aleksandre i Kristine Kovacs na društvenim mrežama govore suprotno. Čini se da prethodni izvještaji možda nisu u skladu sa trenutnom stvarnom situacijom. Jasno je da su sestre prevazišle probleme sa kojima su se suočavale.

Poznato je da su ćerke Kornelije Kovacs imale dugogodišnju vezu jedna s drugom. Veliki portali su ovu vijest objavili više puta. Uprkos glasinama da prerana smrt njihovog oca nije mogla pomiriti sestre, nedavne objave Aleksandre i Kristine Kovacs na društvenim mrežama govore suprotno. Čini se da prethodni izvještaji možda nisu u skladu sa trenutnom stvarnom situacijom. Jasno je da su sestre prevazišle probleme na koje su naišle. Kristina i ja smo imali dva uspješna albuma i uveli smo jedinstven zvuk u Jugoslaviju. 1998. ušli smo na špansko muzičko tržište i snimili album za EMI Spain. Produkciju albuma nadgledao je ugledni španski muzički producent Jesus N. Gomez. Pored gostovanja u brojnim radijskim i televizijskim emisijama, Cristina i ja smo imali priliku da se pojavimo na naslovnoj strani Shangay Express-a, renomiranog španskog LGBTQ magazina.

Ads