Indira Radić, renomirana folk pjevačica, s radošću može slaviti cvjetajuću i uspješnu karijeru koju krasi mnoštvo pjesama s vrhova top lista.

Niza događaja koji su se na ovaj način odvijali 1996. godine možda ne bi bilo ovako kako se dogodilo da Saša Popović, bivši direktor “Grand” produkcije, nije pravovremeno pomogao.

Na početku svoje karijere Indira je pokrenula seriju albuma preko izdavačke kuće “Južni vetar”. Nakon toga, 1995. godine, surađivala je s “PGP RTS” na produkciji albuma na kojem se nalazi popularna pjesma “Srpkinja je mene majka rodila”.

Nakon gromoglasnog trijumfa prethodno spomenute pjesme, Indira se suočila s neimaštinom. Budući da joj je neizvjesnost zamaglila put dalje i gdje će se dalje nalaziti, za pomoć se obratila Saši Popoviću.

Godine 1996. Saša Popović rado se prisjećao svog prvog susreta s Indirom dok su oboje bili u Švicarskoj, trenutka koji će u konačnici utrti put njihovom profesionalnom partnerstvu.

Sjećanje na njihov susret u Zamovoj produkciji ostalo mu je živo u sjećanju. Prišla mu je opušteno, u sportskim tenisicama i trapericama, te je iskreno izrazila svoj zahtjev: “Ako je to u tvojim mogućnostima, možeš li mi pomoći? Nedostaju mi ​​potrebna sredstva, ali ako postoji i najmanja prilika, molim te. pruži ruku pomoći. Ako ne, onda ti želim laku noć i zbogom.”

Bez trenutka oklijevanja, Saša joj je samouvjereno obećao da će osmisliti njezin album i uputio je da mu se javi 1. rujna. I od tog trenutka nadalje, ostatak je postao nezaboravan dio njihove zajedničke povijesti.

Ads