Nakon što je u javnost stigla vijest o raspadu braka Dragane Mirković i Tonija, pjevačica se napokon javno pozabavila temom njihovog razvoda. U ožujku je službeno priznala da je njezinoj zajednici s austrijskim poduzetnikom došao kraj.

Bez rezerve sam sredinom ožujka otvoreno iznio svoja razmišljanja. Ipak, od tog trenutka pa nadalje, obavila me tišina i suzdržao sam se od daljnjih koraka. Bilo je nepotrebno. Željno sam prihvatio mogućnost da krenem na neortodoksnu spisateljsku ekspediciju, vođen jedinstvenim naslovima. Upravo tako se događaji odvijaju, kako se Dragana rječito izrazila. Kako je naglasila, prioritet su joj djeca iz zajednice, sin Marko i kći Manuela.
Nenamjerno, moja je šutnja nosila suptilan, ali neosporan utjecaj. Taj utjecaj, prirodno proširenje mog karaktera, nije bio namjeran postupak s moje strane. Promatrači su primili na znanje moje odstupanje od priče, priznajući da moja nepokolebljiva odanost leži isključivo u dobrobiti moje djece. Kao što sam već spomenula, moja predanost mojoj obitelji ima prednost, jer marljivo brinem o njihovim potrebama i njegujem finije aspekte života.

Neopisivo je oduševljenje koje me ispuni kad se nađem među gledateljima. Duboko u meni leži nepokolebljiva ljubav koju vanjske okolnosti ne mogu pokolebati ili promijeniti. Čak i kad sam suočen s lošim postupanjem od strane drugih, moja naklonost prema čovječanstvu ostaje postojana, odbijajući popustiti pred bilo kakvim nagovještajem ljutnje. Naprotiv, moja sposobnost da volim samo se širi, odražavajući žarki intenzitet koji pokazuje pjevačica.

Primanje bilo čega od njih uvijek je divno iskustvo. Iako su prerasli djetinjstvo, još uvijek ih od milja zovem svojim mališanima (smijeh). Procvjetali su u izvanredne osobe, pokazujući inteligenciju, empatiju i emocionalnu stabilnost. Njihova nepokolebljiva ljubav i nepokolebljiva podrška darovi su na kojima sam neizmjerno zahvalan. Moram priznati, ništa me ne ispunjava većim ponosom od spoznaje koliko duboko vole svoju majku. Kao roditelj, ovo je vrhunsko postignuće i nisam mogao poželjeti ništa bolje. Pjevačica izražava taj osjećaj s velikim entuzijazmom.

U medijima se povela rasprava o Marku, sinu Dragane, koji je preuzeo voditeljsku poziciju i aktivno pomaže majci. Međutim, Dragana je pojasnila da, iako je to dokumentirano, nije točno. Unatoč tome što je student na sveučilištu usmjerenom na menadžment, rado mi pruža značajnu podršku. On preuzima vodstvo u bilježenju ključnih informacija kako bi se osiguralo da se ništa ne previdi.

Ads