Vrlo hvaljena televizijska serija “Elita” bliži se kraju, a veliko finale najavljeno je 13. srpnja u 21 sat. Tijekom cijele ove burne sezone neizvjestan je ishod tko će osvojiti prvo mjesto do samog kraja.

Iako se izdvojilo nekoliko favorita, u konačnici će publika imati konačnu riječ u odabiru pojedinog pobjednika koji će biti nagrađen vrijednom nagradom.

U rujnu, kada je sezona počela, bilo je ukupno 50 natjecatelja, od kojih je svaki imao priliku zaraditi značajnu svotu samo cjelodnevnim boravkom pred kamerama.

Za Maju Marinković, najveću plaću ove sezone, tjedno zarađuje vrtoglavih 3500 eura.

Tik za njom je Marko Đedović, koji je prije bio u menadžerskom timu, a sada je prešao u ulogu konkurencije. Šuška se da je njegov ugovor vrijedan 3000 eura tjedno.

Prema medijskim napisima, Jovana Tomić Matora i Marko Janjušević Janjuš navodno imaju tjedno primanje od 2500 eura, a odmah iza njih je Milena Kačavenda koja navodno zarađuje 2000 eura tjedno.

Anita Stanojlović, Jovanova bivša supruga, primala je tjednu naknadu od 1500 eura.

Kao i prethodnih sezona, manje poznati sudionici dobivaju znatno manju naknadu, tjednu isplatu od otprilike 300 do 500 eura, prenosi Informer.

Obaveštavamo vas da je cenjena Milica Mitrović, velika šefica, zvanično potvrdila uzbudljivu vest o osmoj sezoni “Zadruge Elite”.

Prijave su trenutno u tijeku, a naznake su da će se pojedini natjecatelji iz ove sezone vratiti iu nadolazećoj.

Večeras će u Šimanovce dolazak jednog pojedinca sigurno zaokupiti pažnju ljubitelja reality showa “Elita”.

U fokusu našeg razgovora je Aleksandra Nikolić, pobjednička učesnica “Zadruge 6”, koja je nedavno ostvarila zapažen nastup u najzanosnijoj ulozi svog života.

Podsjećamo da je Aleks majka kćerkice Leone koju je dobila sa svojim reality partnerom Filipom Carom. Filip Car trenutačno živi u rodnoj Crikvenici u Hrvatskoj, a udaljen je od Aleksa i njihove kćeri.

U posebnoj emisiji koju vodi Dušica Jakovljević, Aleks će otvoreno razgovarati ne samo o aktualnostima iz svog života, već io tijeku popularnog reality programa koji se završava za samo 7 dana.

Dušicine pripreme na ljubitelje “Elite” nesumnjivo će ostaviti trajni utisak, pa će ova emisija postati tema razgovora na duže vrijeme, ne ostavljajući nijednog obožavatelja ravnodušnim.

Pratite kanal TV Pink u 22h. uhvatiti početak predstave.

Ads