Silvana Armenulić, istaknuta glazbena ikona na prostorima bivše Jugoslavije, u mladosti je tragično završila život u prometnoj nesreći. Unatoč svom zadivljujućem vokalnom rasponu, Silvana je također posjedovala neospornu privlačnost koja je zračila kroz njezinu ljepotu i magnetsku karizmu, osvajajući svakoga tko je došao u kontakt s njom.

 

 

Tragična smrt Silvane, njene sestre Mirjane i talentiranog violiniste Rade Jašarevića dogodila se po povratku iz Aleksandrovca, gdje je Silvana upravo završila koncert. Vijest o njihovoj preranoj smrti brzo se proširila Jugoslavijom, a cijela je nacija oplakivala njihov gubitak.

 

 

 

Unatoč tome što je prošlo 35 godina od njezine smrti, Silvanina glazba i danas odzvanja. Od svih njezinih pjesama najpopularnija je Šta če mi život, koja ostaje neizostavan dio svih slavlja. Silvana je svojevremeno bila udata za tenisera Radmila Armenulića, a zajedno su imali kćer Gordanu. Nažalost, Gordana je imala samo 12 godina kada joj je majka preminula, a gubitak nikada nije u potpunosti prihvatila niti se s njim nosila.

 

 

Na svom Instagram profilu Gordana, koja trenutno ima 58 godina, nedavno je podijelila srdačnu objavu u čast svoje majke. Unatoč tome što je nakupila dovoljno imovine za više života, Gordana još uvijek čezne za majčinim nježnim zagrljajima, poljupcima i dodirima. Iako je sada zrela žena, majčino odsustvo još uvijek se duboko osjeća. Gordana priznaje da je ronila suze dok je postavljala jaku frontu, ali tješi je činjenica da majka ostaje s njom uvijek, zauvijek živa u njenom srcu. Oni koji poznaju Gordanu tvrde da nevjerojatno sliči na svoju dragu pokojnu majku Silvanu.

Ads