Sanja je godinama trpjela nelagodu zbog ugradnje usana kojoj je u prošlosti bila podvrgnuta. Bivša zadrugarka Sanja Grujić nedavno se podvrgnula operativnom zahvatu uklanjanja biopolimera s usana, a jučer se prvi put pojavila u javnosti.

Naime, nakon uspješnog oporavka od operacije, jučer je zapaženo nastupila u jednoj emisiji.

Prilikom gostovanja na televiziji “Red”, Grujićeva je ponosno pokazala svoje novonadograđene usne, izrazivši zadovoljstvo rezultatima.

Vrijedi napomenuti da je Sanja Grujić, bivša učesnica reality showa “Zadruga”, dobila značajnu pažnju zbog svog fizičkog izgleda, posebice usana, što je rezultiralo pretežno negativnim komentarima. Kao rezultat toga, donijela je odluku da se pozabavi ovim pitanjem.

Početkom svibnja objavila je svoju nazočnost, izašavši iz osamljene klinike nakon što je prošla postupak vađenja silikona iz usta.

Svim djevojkama koje su izrazile interes da čuju o mom iskustvu, želim s vama podijeliti svoje putovanje. Evo moje početne fotografije nakon postupka ekstrakcije biopolimera. Tijekom sljedećih sedam dana, dok čekam uklanjanje konaca, svakodnevno ću izvještavati o svom napretku.

Sa zadovoljstvom mogu izvijestiti da nema otekline, boli ili unakaženosti. To su Sanjine riječi tada bile popraćene fotografijom na kojoj su prikazani “otpadi” i od njih se oprostili jednostavnim “Bye bye.

BONUS:

Lica Sanje Đorđević izazvalo veliku buru na mrežama! Komentari “pljušte”: “Bila je prezgodna, ali ovo”

Proteklih se godina poznata pjevačica Sanja Đorđević odlučila povući iz javnosti, no njezino nedavno gostovanje u jednoj emisiji ponovno je zaokupilo pozornost širokih masa.

Primjetna razlika na Sanjinom licu nije promakla svima, a fotografije na kojima je pjevačica uspoređivala prošlost i sadašnjost obišle ​​su Instagram stranicu “Srbija Showbizz” i izazvale val komentara i podijeljenih mišljenja.

O postupcima dotične osobe čuli su se različiti komentari. Izraženi su izrazi iznenađenja i zbunjenosti jer je primijećeno da je korištenje botoxa rezultiralo transformacijom. Neki su otišli toliko daleko da su ustvrdili da je pokvarila svoj izgled. Čini se da je konsenzus bio da je njezina ljepota, kako u mladosti tako iu sadašnjoj dobi, neporeciva. Međutim, učinci vremena i fizičkih promjena postali su očitiji i uočljiviji. “Sanja je nedvojbeno fantastična žena”, primijetili su mnogi pa su se zapitali o nužnosti ovakvih promjena.

Zanimljivo, unatoč sklonosti brojnih poznatih osoba da se klone rasprave o estetskim zahvatima, Sanja Đorđević svoju predanost održavanju svog izgleda hrabro je potvrdila tako što se jednom u dvije godine odlučila na tretman botoxom.

Prethodno je razgovarala na temu estetskih zahvata i spomenula redovite posjete salonima.

Svake druge godine idem na put kako bih primio injekcije botoksa u čelo. To je potrebno zbog mog čestog mrštenja. Rezultati su izvanredni, poboljšavaju i moj izgled i način na koji šminka stoji na mom licu. Što se tiče ostatka mog lica, razmislit ću o tome da nešto poduzmem ako počne opadati. Unatoč mom strahu od injekcija, Sanja je za “Alo” podijelila svoju odlučnost da riješi sve nedoumice.

Ads