Inđiju je umalo preplavila velika publika kada je na binu izašla pop senzacija Jelena Karleuša. Uz naelektriziranu pojavu i mješavinu svježih pjesama i voljenih klasika, osvojila je publiku puna dva sata. Nakon revije Jelena je, očito dobro raspoložena, s novinarima revno podijelila svoje misli i osjećaje.

Publika je bila apsolutno nevjerojatna, a mi smo bili oduševljeni! Usprkos nepovoljnim vremenskim uvjetima, bio sam nezaustavljiv kao raketa protiv leda! (smijeh) Zaista smo imali sreće. Od srca zahvaljujemo svakoj osobi koja je prisustvovala. Zanimljivo je da sam izvodio pjesme stare gotovo tri desetljeća, a prosječna dob publike bila je samo 15 godina! Presretna sam što pjesme poput “Slatka mala”, “Nesanica”, “Dobro je biti ja” i “Ne mogu u tebe da se zaljubim” i dalje odzvanjaju kao da su jučer svježe snimljene – oduševljeno je izrazila Jelena. .


Nakon zapanjujućeg trećeg nastupa na Ušću u nedjelju, 30. lipnja, Jelena nas je iznenadila najavom nadolazeće koncertne turneje, ostavivši nas nestrpljivo iščekujući što nam sprema.

Ušće ima posebno mesto u mom srcu, slično značaju Kosova polja. Imao sam privilegiju tamo nastupiti u tri odvojena navrata – dva puta tijekom Tjedna glazbe i jednom na vlastitom solo koncertu. Veliko mi je zadovoljstvo što držim rekord po broju nastupa na Ušću i nadam se da će se taj trend zadržati ne samo na Ušću, već i u celoj Srbiji. Nadalje, proširujemo svoj doseg na tržišta u susjednim regijama. Naši nadolazeći pothvati odvest će nas u Skoplje, Crnu Goru, Bosnu, Sloveniju i šire.

Tea Tairović, vrlo uspješna i mladolika pjevačica, pridružila se svojim kolegama u predstavljanju turneje. Zabilježite u kalendare 21. rujna jer će Tea osvojiti publiku veličanstvenim nastupom u renomiranoj beogradskoj Areni.

Od izlaska posljednjeg albuma “Tea” osvojila je srca svojih slušatelja. Svaka pojedinačna pjesma na albumu postala je senzacija, konstantno rangirana na vrhu YouTube liste trendova cijeli mjesec.

Unatoč njihovoj burnoj vezi posljednjih mjeseci, što daje na značaju njezinoj izjavi, Jelena je samouvjereno izrazila uvjerenje da će Tea 21. rujna “ostaviti trajni trag u beogradskoj Areni”.

Jelena je izrazila divljenje Tei Tairović, navodeći da je od svega snimljenog materijala ona najupečatljivija. Jelena vjeruje da će nastup Tei Tairović svojom autentičnošću i originalnošću biti šou u beogradskoj Areni. Jelena posebno cijeni bugarski orijentalni i turski utjecaj u glumi Tei Tairović, opisujući je kao fantastičnu i dobro izvedenu.


Karli se osvrnula i na postupak njezine kolegice Seke Aleksić koja je nakon nedavnog Music Weeka održala vrijednu lekciju nadobudnim izvođačima, ističući važnost iskazivanja poštovanja prema svojim kolegama s dugogodišnjom i uspješnom karijerom.

Seka je zaista izuzetna žena! Tako stvari rješavaju kolege koji su više od dva desetljeća odoljeli vremenu. Prioritet im je kolegijalnost, fair play, a prije svega zdrav razum. Nemoguće je oslovljavati ili uspoređivati ​​nekoga tko uopće ne postoji, čiji su glas i izgled nepoznati, s nekim tko je u industriji već trideset godina, ima milijune obožavatelja i blistavu karijeru. Tu su se malo poremetila pravila igre. Ta neiskusna “jogurt” djeca moraju shvatiti da će njihovo vrijeme u središtu pozornosti biti prolazno kao i moja izjava, sutra će proći. Uvijek ću biti uz Seku, koja dosljedno govori ono što misli, jer pravi kvalitet traje. Mora se glasno i jasno reći. Ove mlade skorojeviće treba postaviti na svoje mjesto, ističe Jelena Karleuša. Cijelu njenu izjavu, gdje se dotakla i mladog repera Vojaža, možete poslušati u videu na početku ovog teksta.

Ads