U nastavku današnjeg članka još jedna jako lepa vest, a to posebno važi za sve državljane Srbije, koji će jako brzo do još jedne novčane pomoći od strane Vlade Srbije. Već jepoznato da je u Srbiji pre dve godine, u doba prve pandemije korona virusa, bilo podeljeno po 100 evra bespovratne jednokratne pomoći.

Nakon toga još par puta smo imali jednokratne pomoći, doduše u puno manjem iznosu, a sama Vlada Srbije je do sada već par puta podizala osnovice plata u javnom sektoru, kao i same penzije. Početkom godine su mladi u Srbiji dobili po 100 evra, a sada opet nova vst, koa će definitivno sve da obraduje. Naime, nova pomoć od 100 evra, će krenuti sa isplatom već 1 juna, a trajaće u naredna tri meseca, misli se naravno na samu isplatu. Pravo na ovaj iznos imaju opet mladi od 16 do 29 godina.

“U prijavi će biti potrebno navesti broj lične karte, JMBG i izbor računa u banci u kojoj želite da primite 100 evra. Ukoliko to lice nema račun u banci, bira samo naziv banke, a mi ćemo u njegovo ime otvoriti račun u toj banci, i on će sa svojim ličnim dokumentom biti u mogućnosti da taj novac podigne”, rekao je ranije ministar finansija Siniša Mali.

Ads