Bivša reality zvijezda Nenad Marinković-Gastoz uhićen je na Tajlandu zbog uzimanja ilegalnih droga. Javio se bliski pratitelj koji je otkrio da se aktivno prikupljaju sredstva za njegovo puštanje na slobodu i potvrdio da je Gastoz i dalje u pritvoru.

Nakon pobjede u reality showu Par, Gastoz se posvetio glazbi, a njegove pjesme skupljaju milijune pregleda. U početku je stekao priznanje kao YouTuber prije nego što se proširio na reality televiziju i kasnije pokrenuo uspješnu glazbenu karijeru. Zanimljivo, i Gastoz potječe iz ugledne obitelji jer mu je pradjed bio poznati glumac Stanojlo Marinković. Marinković posebno pamtimo po nezaboravnoj ulozi u kultnom klasiku Tko to tamo peva redatelja Slobodana Šijana.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka domaće kinematografije bilo je njegovo kratko pojavljivanje u kultnom filmu, točnije scena u kojoj stariji gospodin sprječava putnike da uđu u poznati Krstićev autobus. O frazama “Nećeš ti više moći” i “Bushiii” priča se i danas.

Osim toga, Stanoilo je pokazao svoje glumačko umijeće u filmu “Ko to tamo peva” u ulozi ojađenog farmera koji izražava svoju nesposobnost da održava vodu iz bunara. Osim ovih filmskih ostvarenja, Stanoilo se pojavio iu drugim poznatim ostvarenjima kao što su “Najljepši dani” i “Kako su me idioti sustavno uništavali”. Nažalost, preminuo je 2000. godine u 91. godini života.

Podsjećamo, Gastoz je ranije privođen zbog optužbi za opioide, što ukazuje da se ne radi o izoliranom incidentu.

Nakon što me policija privela zbog pušenja marihuane i drugih supstanci, prepratili su me u ustanovu za odvikavanje od alkohola. Budući da sam bio jedini sudionik incidenta, odlučio sam se predati kako bih izbjegao daljnje posljedice. Usput sam otkrio da koristim opioide.

– Alkohol mi je najdraži, iako duboko volim i marihuanu i travu. Privlačnost ovih tvari je neosporna, a kad bi ih svi prihvatili, svijet bi nedvojbeno doživio nevjerojatne transformacije. No, valja napomenuti da moje riječi nisu imale značajan utjecaj – kako je jednom provokativno istaknuo Gastouz.

Ads