Mediji su posljednjih tjedana brujali o Dušku Tošiću, ali ne zbog njegove veze s Jelenom Karleušom. Umjesto toga, fokus je bio na njegovim nedavnim otkrićima koja uključuju njegove nevine razmjene sa Severinom i stalne spekulacije oko njegove suradnje sa Sekom Aleksić.

Zadržavši prizemnost i poštovanje prema svom skromnom porijeklu, Duško Tošić je u znak zahvalnosti sagradio raskošnu nastambu u Orlovatu, svom rodnom mjestu kraj Zrenjanina. Prije nekoliko godina svojim je roditeljima nesebično darovao ovo luksuzno prebivalište. Nakon nesretne smrti supruga Milorada 2018. godine, Nikoleta, Tošićeva majka, odlučila je ostati na njihovoj djedovini, zgodno smještenoj preko puta novostečenog prebivališta njenog sina.

Dok smo boravili u Orlovatu, razgovarali smo s dosadašnjim stanovnicima bivšeg nogometaša koji danas uspijeva kao uspješan menadžer. Naši su se razgovori vrtjeli oko Duška i njegove majke, koji dijele duboku vezu s njim i njegovom sestrom Katarinom. Duškovi dolasci u Orlovat u posljednje su vrijeme sve rjeđi, za razliku od njegovih redovitih pojavljivanja u prošlosti.
Unatoč svojoj profinjenoj prirodi i ponosu na svoje korijene i rodni grad, zadržao je svoje pristojno i ljubazno ponašanje od djetinjstva do danas. Kad god dođe u posjet majci, ne propusti sve okupiti na kratak razgovor. I Duška i njegova sestra Katarina trude se biti prisutni na značajnim prigodama, često u pratnji svojih kćeri koje uživaju provoditi vrijeme s bakom na selu. Mještani Orlovata iskazali su divljenje ovoj bliskoj obiteljskoj vezi. Prema riječima prodavačice u obližnjoj trgovini, saznaje se da Duškova majka Nikoleta stanuje u kući nasuprot sinovog imanja.

Kako bi osigurala da sve funkcionira kako treba, ona često provjerava njegovu ustanovu. Unatoč nedavnim medijskim raspravama oko Duška i njegove zakonito vjenčane supruge Jelene Karleuše, u razgovoru s Tošićevim susjedima doznaje se da ga je majka uvijek savjetovala da javno ne govori o bračnom statusu njezina sina, čak i nakon što se doznalo za njegovo dopisivanje sa Severinom. Nikoleta, žena koju karakteriziraju poniznost i suosjećajnost, dosljedno u prvi plan stavlja svoj posao i imovinu.

Ne uplićući se u bračne prilike svoga sina niti se osjećajući prisiljenom s javnošću iznositi svoje mišljenje o životu Duškova ili svoje snahe, ona je sreću svoje djece stavljala iznad svega i suzdržavala se od nametanja vlastitih želja njihovim odlukama. Značajno je da ona izaziva ogromno divljenje i poštovanje cijelog sela. Mogućnost da u nekom trenutku nedavne prošlosti u njihovom selu sretnemo Jelenu, Duškovu suprugu, zaintrigirala je našu znatiželju.

Nekad su, u harmoničnoj fazi njihove veze, dolazili s djecom i uživali u prisustvu Duškove obitelji u tom idiličnom okruženju. No, za organizaciju ovih druženja trenutno se brine samo Duško. Jelena je uživala u prilici biti ovdje i uživati ​​u dragocjenim trenucima s rodbinom svog supruga. Da budemo iskreni, prošlo je dosta vremena otkako smo je zadnji put sreli na ovom mjestu. Vjerojatno je nije posjetila nekoliko godina.

Tijekom razgovora s Tošićevim susjedima pokrenula se i tema “afere Severina” koja je dospjela u javnost kada je hrvatska pjevačica Jelena osobnim pismom otkrila Duškove koketne pothvate. Susjedi su izrazili uvjerenje da su mediji prenapuhali incident. Naši izvori potvrđuju da su mediji skloni senzacionalizaciji situacija. Susjedi čvrsto tvrde da Duško u druženju sa Severinom nije imao skrivene namjere. Imaju potpuno povjerenje u njegov integritet i karakter.

Ads