U nastavku današnjeg vikend članka malo govorimo o Milomir Mariću, čoveku koji je u medijima poslednjih 40 godina. Jako rano je marić krenuo sa novinarskim poslom, a prvi posao nakon fakulteta bio mu je kod Mire Milošević u jednom političkom magazinu, gde je imao više nego težak posao. Radio je intervjue sa političkim disidentima, te je na taj način isplivao u samu kremu Jugoslovenskog novinarstva.

I on je u poslednjih 10 godina, došao u elektronske medije jer je osnovao Hapi televiziju, koja je postala i više nego konkurentna u celoj regiji. Njegova emissija “Intervju” je definitivno jedna od gledanijih na celom Balkanu, a gosti su definitivno i više nego zanimljivi. On je u braku u poslednje 23 godine sa Vesnom Radusinović, a oni itekako čuvaju svoj privatni život daleko od same javnosti.

Žive povučenim životom u Beogradu, a u njihov skromni dom, mediji su ušli tek kada je Milomir prvi puta dobio korona virus. Ono što javnost također ne zna je to, da Vesna ima sina vedrana iz prvog braka kojeg je dobila sa Dževadom Tuzlićem. On danas živi sa njima, a Vesna ističe da ju je kupio kada je videla kako se on u stvari ophodio prema njenom sinu na početku veze, a da nije bila gluma, pokazje da se i dan danas tako ponaša prema njemu. “” Njih dvojica se divno slažu. Vedran, koji završava četvrti razred gimnazije, odrastao je uz Milomira, i gleda ga definitivno kao svoga oca. On ga je ujutro budio za školu, pripremao mu doručak, cedio voće i odlazio na roditeljske roditeljske sastanke”, kaže ponosna vesna.

Na sve to, ona dodaje, da su i po prirodi i više nego slični:” ”To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: “Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma i sa mnom definitivno nema šale”. I jeste. Za Vedrana smo oduvijek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je”, završila je svoju priču vesna za srpski Kurir.

Ads