Nakon što je preminuo u studenom 2021., Marinko Rokvić, vrlo cijenjeni pjevač, iza sebe je ostavio ožalošćenu suprugu, dva sina Nikolu i Marka iz zajednice sa Slavicom te dodatnog potomka Darija iz izvanbračne veze.

Marinko Rokvić, poznat po nepokolebljivoj bračnoj i roditeljskoj privrženosti, do posljednjih je trenutaka marljivo brinuo o svojoj obitelji. Nakon što je otkrio uznapredovali stadij svoje bolesti, njegova težnja da uzdržava svoju djecu nadišla je puke materijalne potrebe; čeznuo je za njima da dožive život jedinstva i vedrine. Začudo, Marinko Rokvić je otišao ne ostavivši iza sebe pisanu oporuku.

U svojoj potrazi za pravednošću, donio je odluku da ravnomjerno podijeli imovinu između svojih sinova i svoje doživotne partnerice, smatrajući to najpravednijim i najpravednijim izborom.

Iskazujući ogromnu velikodušnost, nesebično je dijelio svu svoju imovinu, osiguravajući pravednu raspodjelu svog bogatstva i postignuća koja je stekao tijekom svog uspješnog i zadovoljavajućeg profesionalnog puta.

U ovoj obitelji svako dijete nije oskudijevalo ni na koji način, jer je svima pruženo dovoljno ljubavi, pažnje i pripadajućeg dijela imovine i novčanih sredstava. Utvrđeno je da oporuka Marinka Rokvića nije relevantna u dinamici ovog kućanstva.

Igrajući ključnu ulogu u njegovanju snažne veze između braće, njegova žena dosljedno se zalaže za njihovo zajedništvo i aktivno potiče njihovu bliskost. Uz to, Darija grli svim srcem kao da joj je biološki sin.

Ads