Ugledni i renomirani kardiolog razvio je poseban plan ishrane za svoje pacijente, kao i za zdrave ljude koji su želeli da smršaju. Uz ovaj plan, u kombinaciji sa najmanje pola sata fizičke aktivnosti svaki dan, moguće je smršaviti 10 kilograma za samo sedam dana.

Doručak svaki dan je veoma važan: 1 komad voća (poput narandže, kruške ili breskve, osim grožđa ili banane).

Jedite prvog dana:

Ručak: 1 narandža, 1 kuvano jaje, 200 ml jogurta.
Večera: 2 paradajza ili 2 decilitra kuvanog paradajza, 2 kuvana jaja, 2 kriške tosta, pola krastavca ili malo zelene salate.

Sledećeg dana jedete:

Ručak: 1 narandža, 1 kuvano jaje, 1 šolja jogurta.
Večera: 125 grama kuvane govedine, 1 paradajz, 1 kriška tosta, 1 šolja kafe ili nezaslađenog čaja.

Trećeg dana jedete:

Ručak: 1 kuvano jaje, 1 narandža, šolja jogurta, 1 krastavac ili neka zelena salata.
Večera: 125 grama kuvane govedine, 1 pomorandža, 1 komad tosta, 1 šolja čaja ili nezaslađene kafe.

Četvrtog dana jedete:

Ručak: 125 grama mlečnog sira, 1 paradajz, 1 sendvič.
Večera: Isto kao i dan ranije.

Petog dana jedete:

Ručak: 200 grama kuvanog mesa ili ribe, 1 paradajz, 1 dvopek.
Večera: pola kilograma kuvane šargarepe, krompira ili graška.

Veoma važne napomene:

Povrće ili meso kuvajte sa malo ili bez soli. Pauzirajte ovu dijetu šestog i sedmog dana, a zatim nastavite osmog dana. Na ovoj dijeti alkohol je strogo zabranjen.

Osobe sa srčanim oboljenjima treba da se konsultuju sa lekarom (kardiologom) pre početka ove dijete.

ŠTA RADI MUŠKARAC KOJI NE VOLI SVOJU ŽENU: Čuveni psiholog tvrdi da ga odaju sitnice za koje niko nikad ne bi POMISLIO

 

Za one koji su razmišljali o postupcima muža koji nema ljubavi prema svojoj supruzi, renomirani psiholog iz Rusije nudi rješenje. Unutar granica braka, žar koji je nekoć žarko gorio često se smanjuje, što rezultira hladnom vezom između partnera.

Ana Kirjanova, poznata psihologinja iz Rusije, autorica je brojnih knjiga koje istražuju dinamiku odnosa između muškaraca i žena. U okviru svog opsežnog opusa Kirjanova ispituje temeljne čimbenike koji pridonose pogoršanju romantičnih partnerstava. Stručnjaci iz područja psihologije tvrde da postoje određeni pokazatelji koji mogu upućivati ​​na pad partnerove naklonosti prema vama.

Ako vas ne uspije zagrliti, zanemaruje se uključiti u neobavezni razgovor i zanemaruje provjeriti kako ste tijekom radnog dana, očito je da nema njegove ljubavi prema vama. Nadalje, ako se ne možete osloniti na njegovu pomoć i ako se brinete za njega kao da je malo dijete, a ne zrela odrasla osoba, jasno je da njegova ljubav prema vama ne postoji. Smijanje vašim nastojanjima i zanemarivanje vašeg truda dodatni su znakovi da vas on uistinu ne voli. Na kraju, ako kritizira vaše prehrambene navike ili odbija konzumirati vaše obroke zbog nepoznavanja, očito je da nema njegove naklonosti prema vama.

Kada se neprestano petlja u vaše poslove, potkopava vlastite izbore da bi dao prioritet vašima i omalovažava vaše misli kao besmislene i neinteligentne, postaje očito da njegova ljubav prema vama ne postoji. Kada krivicu usmjerava na vas govoreći “Ti si kriva” i kada se neprestano ne slaže s tvojim mislima i postupcima, očito je da njegove ljubavi prema tebi nema.

Odsutnost istinske ljubavi očituje se u njegovom nedostatku uzvraćanja “Volim te”. Kad muž ne voli svoju ženu, njezin izgled i ponašanje postupno se pogoršavaju, što rezultira osjećajem slomljenosti, plašljivosti i nespretnosti. Ove manifestacije odražavaju nesposobnost žene da primi ljubav koju zaslužuje.

Ads