Proslavljena pop diva Jelena Karleuša otkrila je u jednom intervjuu da je doživjela duboku ljubav prema kolegi pjevaču.

Željko Šašić ističe se da je prvi snimio CD “Gori more” 1994. godine, a nedugo nakon toga Jelena je debitirala albumom “Ogledala”.

Za to vrijeme održavala je izravnu komunikaciju s pjevačem.


“U tom trenutku Jelena je ispričala svoj prvi susret sa slomljenim srcem, situaciju u kojoj njezinu ljubav nije uzvratio Željko Šašić, koji, budući da je značajno stariji, nije imao interesa za uspostavljanje veze s djetetom. To ju je iskustvo naučilo neprocjenjivoj lekciji. da za ljubav treba truda i upornosti, tadašnji istaknuti Željko Šašić sa svojim dugim uvojcima i popularnom pjesmom “Gori more” zauzimao je posebno mjesto u srcima djevojaka, posebno onih iz Zemuna, pa tako i same Jelene.

Unatoč Karleušinom zlobnom ponašanju, Željko ju je odlučio zanemariti, dopustivši joj da mu bez njegove pažnje drsko “prijeti”.

Jelena je ispričala uspomenu kako ga je srela u Budvi, okruženog grupom od 50 obožavateljica na plaži. Unatoč njezinoj nazočnosti, nije pokazao zanimanje da joj oda priznanje. Ne pokolebavši se, prišla mu je i smjestila se ispred ručnika na kojem je ležao, stvarajući hlad od sunca. S nepokolebljivom odlučnošću, hrabro je izjavila: “Nadmašit ću tvoju slavu i postati još veća zvijezda.


Jelena i Željko s vremenom su razvili snažnu profesionalnu vezu, a poznato je da je pjevačica i Željkova bivša supruga Sonja Vuksanović duže vrijeme održavala blisko prijateljstvo.

Ads