Kada je folk scena u Srbiji u pitanju, postoji tu nekoliko pjevačkih imena među pjevačicama, za koje možemo slobodno reći da su legende estrade i dive narodne i folk muzike, a među njima je svakako i Dragana Mirković koja je na muzičkoj sceni skoro 40 godina, te ono što je ona napravila u svojoj karijere, to je uspjelo malo kome. Za nju se zna da je već dugo u braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem, s a kojim ima i dvoje djece, sina Marka i kćerku Manuelu. Manulela sve do skora se i nije pojavljivala u javnosti, ali je u posljednje vrijeme postala veoma aktivna na Instagramu, na kojem svako malo kači svoje fotografije, te na njima pokazuje kako je izrasla u pravu ljepoticu.

Ona u posljednje vrijeme ne prestaje da privlači pažnju javnosti, pa je tako, otkako je nedavno postala aktivna na društvenim mrežama, postala i redovna sa objavama svojih fotografija te je uz pomoću njih već stekla veliki broj pratitelja. Nedavno se pojavila vijest i kako je Draganin sin Marko našao djevojku, ali ipak u posljednje vrijeme je u žiži interesovanja medija i javnosti, ipak malo više Manuela: “Kada sam ih pitala zašto žele da budu na Instagramu, odgovorili su da je to za njih vrsta slobode”, rekla je Dragana.

Rekla je Dragana da ona to može da razumije, ali da je ipak svoju djecu upozorila da onda mogu da se oproste od svoje privatnosti, te kaže, kako oni to baš i nisu razumjeli u prvi mah te su se pitali zašto bi oni bili zanimljivi medijima kad nisu poznati. ali. kako kaže Dragana, veoma brzo im je bilo jasno da je ona bila u pravu

Manuela je ovog ljeta obradovala svoje pratioce provokativnim fotografijama sa ljetovanja. Mnogi Manuelu porede sa Draganom, jer su obje imaju dugu, crnu kosu, a sudeći prema fotografijama, nema sumnje da je Manuela zaista prava ljepotica.

Ads