Danas vam donosimo priču o Lidiji Vukičević, omiljenoj srpskoj glumici koja već četiri desetljeća krasi pozornicu. Njezin put započeo je u renomiranoj seriji Bolji život u kojoj je glumila nadobudnu studenticu glume. Sada u svojim sedamdesetima, i dalje je mlada u srcu, zauvijek grleći svoju unutarnju djevojku.

Poznata glumica Lidija Vukićević, danas stara 61 godinu, ima stas na kojem joj zavide bezbrojne žene. Promatrači su se divili njezinoj bezvremenskoj ljepoti, kao da je nije dirnulo vrijeme. Iako priznaje ulogu genetike u svom mladolikom izgledu, Vukićević je podijelila i svoje osobne rituale ljepote koji uključuju uživanje u raznim kremama i serumima. Njezina predanost brižljivoj higijeni je nepokolebljiva, a veliku važnost pridaje svojoj rutini njege kože. Započinje nanošenjem aven vode, zatim kreme protiv bora i hidratantne kreme, a cijeli proces završava u samo 30 sekundi. Tu večernju rutinu Vukićević marljivo prati od osmog razreda, nikad je ne zanemarujući.

Lidija, s naglaskom na svoju posvećenost, ispričala je: “Čak i kada sam iscrpljena, uvijek mi je prioritet njega lica prije spavanja i to odlazak u kupaonicu.” Osobno smatram da je započeti put brige o sebi s 30 godina prekasno, jer to prakticiram još od srednje škole. Naša majka, koja je utjelovila milost, usadila nam je važnost higijene i brige o sebi od malih nogu. Nedavno je glumica ponovno potvrdila svoju predanost slušanju svog tijela i prilagođavanju prehrane u skladu s njim. Dugogodišnja je zagovornica prava životinja, suzdržavanja od konzumiranja mesa i nošenja krzna. Osim toga, svjesno je odlučila eliminirati određene nezdrave grickalice iz svog dnevnog unosa. U intervjuu za Hello, Lidija je izrazila svoju radost što doživljava transformativne učinke, uključujući povećanu vitalnost i povećanu fleksibilnost.
S visinom od 175 centimetara i težinom od 62 kilograma, ima slobodu birati odjeću koja joj donosi zadovoljstvo. Lidija je ispričala i svoj uspješan put vraćanja kilograma koje je imala na snimanju filma “Bolji život”. Osim toga, spomenula je svoju odluku da odustane od teretane i sama preuzme kućanske poslove. Mnogi se ljudi često raspituju o tome kako mogu održati svoju težinu tijekom dugog vremenskog razdoblja. Da budemo potpuno iskreni, iako genetika svakako igra ulogu, zanemarivanje brige o sebi, osobito na mentalnoj razini, može rezultirati fizičkim nezadovoljstvom. Stoga je ključno imati jasno razumijevanje osobnih ciljeva i strategija koje se koriste za njihovo postizanje.

Lidija je podijelila svoj osobni pristup fitnesu, odustajanje od posjeta teretani i kućanskih poslova koje obično obavlja supružnik. Umjesto toga, prihvaća fizički zahtjevne zadatke koji angažiraju sve njezine mišiće. Crpeći inspiraciju iz Shakespeareovih dubokih riječi „Svaki je organizam vrt u kojem smo mi vrtlari“, Lidija je osobno sastavila opsežnu listu nutritivnih vrijednosti. Umjesto da se oslanja na vagu, ona koristi svoju garderobu kao pouzdan pokazatelj bilo kakvih promjena težine, bilo da se radi o nekoliko kilograma dobivenih ili izgubljenih. U potrazi za rješenjem za povećanje elastičnosti kože, proizvodnja elastina u tijelu prirodno se smanjuje s vremenom.

Održavanje mladolikog i privlačnog izgleda ne zahtijeva pribjegavanje drastičnim mjerama poput plastične kirurgije. Umjesto toga, postoje četiri jednostavne tehnike za zatezanje opuštene kože na nadlakticama, koje vam omogućuju da samouvjereno nosite ljetne haljine i majice. Jedna od tih metoda je i pravilna hidratacija unosom velikih količina vode. Važno je znati da dehidrirana koža brzo gubi elastičnost. Kako biste riješili problem opuštene kože, preporučljivo je piti više čaša vode svaki dan, isključujući čaj ili kavu.

Ako tražite rješenje za problem opuštene kože, postoje preporučene metode koje uključuju lokalizirane tretmane i tehnike nježne masaže. Da biste postigli zategnutiju kožu na rukama, možete pokušati koristiti losione za zatezanje kože ili čak napraviti vlastite maske i losione za ruke u svojoj kuhinji. Baš kao i nanošenje ovih proizvoda na lice, nanošenje tučenog bjelanjka, meda ili maslinovog ulja na kožu može dati pozitivne rezultate.

Osim toga, savjetuje se izbjegavati konzumaciju slatkih poslastica mjesec dana i umjesto toga u dnevne obroke uvrstiti namirnice koje njeguju kožu. To može uključivati ​​razne mogućnosti kao što su plodovi mora, voće, začinsko bilje, mliječni proizvodi, orašasti plodovi, povrće i mahunarke.

Za što bolje stanje vaše kože, poželjno je s vremena na vrijeme u prehranu uvrstiti kompleks vitamina B i visokokvalitetno riblje ulje. Posvetite 5 minuta svakoj od 5 različitih vježbi u ovom režimu. Postignite dobro zategnute i jasno definirane ruke s ovom učinkovitom i brzom vježbom za ruke koja koristi samo otpor gravitacije, eliminirajući potrebu za bilo kakvom dodatnom opremom.
Ova vježba za ruke nudi prednosti osim samo toniranja ruku; također učinkovito angažira male i velike mišićne skupine u gornjem dijelu tijela. Kako bi postigle željeni oblik i tonus mišića ruku, ženama se savjetuje da se usredotoče na izvođenje većeg broja ponavljanja po seriji, obično u rasponu od 20 do 30, te da završe dvije do četiri serije. Važno je svakoj vježbi pristupiti pažljivo i precizno, u početku započeti sporijim tempom, a postupno povećavati intenzitet, dinamiku i brzinu. Bez obzira na to hoćete li sjediti ili stajati, ovu vježbu za ruke možete lako uklopiti u svoju kućnu rutinu vježbanja za dodatnu pogodnost i udobnost.

Ads