Medije je potresla šokantna vijest o razvodu Dženana Lončarevića i njegove supruge Samire, koja je odjeknula poput eksplozivne bombe.

U ovom konkretnom slučaju, naša ekipa se odvažila i na rodno mjesto pjevačice, Prijepolje. Po dolasku smo otkrili rezidenciju obitelji Lončarević koja je sa svih strana bila opasana širokim ogradama.

Na ulazu stoji čvrsta željezna kapija s biciklima uredno poredanim ispred i sigurno zatvorenim kapcima. Unutar prostora obilje cipela, stolova i parkiranih automobila nastanjuje dvorište i parkiralište. Po dolasku u njihovu rezidenciju, susreli smo prve susjede para, koji su bili zatečeni i ispunjeni zaprepaštenjem viješću o njihovom razvodu.

Ljubica, Dženanova majka, teško se miri sa situacijom koju je izazvao njen sin. Svaki dan je svladana tugom i tugom, jer ima duboku emotivnu vezu sa svojom snahom Samirom. Srce mi je i Samira, koja je nedavno bila na teškoj operaciji pluća. Unatoč njihovoj divnoj djeci, primijetio sam promjenu u njezinu ponašanju tijekom proteklih nekoliko dana. Dženan se gorljivo borio za svoju glazbu, ali nažalost, svojim postupcima otkrio je da mu nedostaje integriteta kao osobe.

Ovo mišljenje ponavljaju svi u susjedstvu otkako su se pojavile vijesti o njegovom dvostrukom životu. Jedan susjed podijelio je prvo otkriće, a drugi su ga brzo potvrdili. Vijest o njihovom razvodu potpuno nas je zaprepastila. O ovom paru možemo govoriti samo u najvećoj mjeri. Njihova je obitelj bila toliko složna da nas je otkriće o njihovom razdvajanju potpuno ostavilo bez riječi. Trenutno ovdje živi Samira sa svoje dvoje voljene djece i Dženanovom majkom.

ako bi povremeno dolazio svaka dva tjedna, nitko nije mogao ni naslutiti da se iza zatvorenih vrata njihova doma događa nešto loše. Samira je zaposlena na sudu, baš kao i njena majka. Njihov doprinos našoj zajednici iznimno je cijenjen.

Kad smo otkrili da godinama živi s drugom ženom, bio je to šok koji nije mogao ni zamisliti – ispričala je susjeda.

Nakon četvrt stoljeća braka, pjevač Dženan Lončarević trenutno se razvodi od supruge Samire. Zajedno su odgojili dvoje djece. Mediji navode da pjevač posljednjih 15 godina živi u Beogradu s drugom ženom.

Iznenađujućim spletom događaja, Samira Lončarević, Dženanova dugogodišnja supruga, iznijela je frapantna otkrića o njihovom braku. Dženan se večeras prvi put pojavio u javnosti na jednom događaju u glavnom gradu.

Kada su mu prišli okupljeni mediji, pozdravio ih je kratkom izjavom: “Dobra večer, kako ste? Super mi je!”

Na upit o supruginim optužbama razgovor je stalno preusmjeravao na nadolazeće koncerte.

Dženan je s oduševljenjem podsjetio sve da zabilježe svoje kalendare za njegov predstojeći nastup 18. maja u Tuzli, unaprijed se zahvalivši na dolasku. Vrijedi napomenuti da je Dženan prilikom razvoda otišao toliko daleko da je od Samire tražio da “požuri postupak”. Prema pouzdanom insajderu, Lončarević se posljednjih mjeseci prilično neugodno ponašao prema supruzi, koja mu je još uvijek zakonski supruga.

Ads