Kako su prenijeli mnogi mediji u Srbiji, a to je i objavila bivša ljubavnica pjevača narodne muzike Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, kako ona ima obavijest da je sud donio odluku, te da je Miroslav i zvanično otac njenoga sina Devina. Novinari su odmah kontaktirali pjevača, tražeći njegov komentar, ali Miroslav baš i nije bio rječit po tom pitanju, pa je novinarima samo kratko rekao: ” Ja to još nisam vidio. Trenutno nemam komentar i ne želim da pričam o tome. Kroz par dana saznati ćete više detalja, a do tada ne želim da komentarišem to” – rekao je Ilić.

Podsjećanja radi, već nekoliko godina se vodi sudsku spor oko utvrđivanja očinstva kojeg je pokrenula Mirjana Antonović prema Miroslavu Iliću sa ciljem da se utvrdi da je pjevač otac njenoga sina Devina i čini se da se ova dugogodišnja parnica konačno približava svome kraju, jer je Mirjana na društvenim mrežama obavijestila sve kako slavi, te je obavijestila javnost o odluci suda ovim riječima:

” Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svjedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobejda već pobjeda svih majki i djece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmjeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja Srpskih porodica i Srpskog društva. Uvijek sam željela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo Vam se zahvaljuje i neizmjerno vas voli vaša Mirjana” – napisala je Antonovićka.

Ads