Svetlana ceca RAžnatović je svoju više nego uspešnu karijeru krenula još sredinom 80 godina prošloga veka, a sve je krenulo na bolje kada je upoznala Željka Ražnatobića Arkana, koji je tada bio jedan od najopasnijih a samim time i najmoćnijih ljudi u bivšoj Jugoslaviji. On je itekako puno investirao u svoju suprugu, a ona je preko noći postala najpoznatija osoba u celoj Jugosaviji, punila je dvorane, a koji god TV kanal da okrenete samo ste Cecu mogli da vidite na njemu.

Nakon što je 2000 godine on ubijen u hotelju Interkontinental, Ceca se definitivno nije vezala emotivno ni za jednog drugog muškarca, sve do prošle godine kada je ušla u vezu sa Bogdan Srejovićem. Oni su prekinuli svoju romansu pre par nedelja, i svako je krenuo svojim putem.

Imala je Ceca u proteklih 20 godina, emotivnih izleta, ali ni sa jednim nije ostajala duže od par meseci. Međutim, odmah nakon pogibije Arkana, ona je često imala nastupe sa Željkom Jokisimovićčem, a uvek su govorili da su samo dobri prijatelji, i jako dobri poslovni partneri. Ono štpo mnogi ne znaju je to, da je on za nju napisao veliki hit “Lepi grome moj”. O njihovojj vezi i prijateljstvu, pre par dana je govorila i njena ćerka Anastasija Ražnatović koja je uvek želela još kao devojčica da njena majka i Željko budu par, ali se to na žalost nikada nije ostvarilo.

Ads